英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3486 回覆
3241 Like 38 Dislike
visa囉 不過唔輪到我地諗
但我11歲個陣已經係98年喇喎
柒婆個仔直頭英國人
對唔住...如果係真我應該會走
11歲前申請BNO/特區都同你申請一張兒童身份證
職位其實都會因為 BNO有投資者創業而提供到職位空缺,
所以唔係話幾十萬人湧入去就會增加幾十萬個求職者。

居住問題都唔一定有壞影響,因為會刺激建築業。
Sign this petition:

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
香港人過去英國人有so啦
唔信會無條件由bno變bc
成事門檻一定有但會比移民門檻低
好想問下大家如果真係有綠洲計劃,大家走唔走?
逆向諗
中國同英國傾掂數
比bno轉bc
變相換血
呢個係國會裏面一個關注小組, 唔係政府FCO
因為2014年被拒入香港境嗰個
自己覺得中共呢d 極權統治要換血咪直接殺晒啲人佢,使咩放人走再換血
過咗期... 真心要快0的整
所以呢單野我一d都唔覺得開心
(一黎好撚酸我父母奶共無拎過bno)
而家出黎抗爭既又無bno
拎bno最多既主要都係和理非
好喇當你地平到權
攬炒完香港輸就一堆人敗走去英加澳
淨低既就送哂去再教育營

唔係話唔比你地走
只係你地個個有後門仲邊會以死相博?
Sign this petition:

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
其實個個見到BNO可以轉BC都話要走
有無諗過去到之後要返d咩工,住係邊
同去到之後係完全唔同哂
又要適應當地文化同語言
真事既話唔抗爭lu
我有BNO
推!
推!
可以放手一博
過到去醫生都冇工開
認真的
有我陪你

98年仲要唔係香港出世又冇學歷
721 811
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞