英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3023 回覆
3056 Like 37 Dislike
BNO 一定要文宣到平權
希望有日能夠 掉低97後既大陸仔
Up
算啦 邊有噤好死
太好喇終於發生了
BNO變B C
係英國手抓住最後一張牌
亦都係最把炮嘅一張牌
將香港最值錢嘅資源 人
一次過抽空你
得返個垃圾港俾你中共
繼續搞個垃圾大灣區出嚟
成件事結束左先算
依刻派只會出現退卻撚
運動結束 到我收成期
就算真係得到BC都係當最差情況下有條後路, 唔想離棄曾經為香港負出過嘅所有人
一樣...
移民不移居
利申:有bno
佢比BC其實都唔會想你地走,要我地有BC既響香港,到時候就有藉口保護僑民,同加強大英帝國既影響力。
得張過期既
Push
push
Push
The UK should give Hong Kong citizens full UK nationality as a means of reassurance amid the current standoff with Beijing, the chair of the influential Commons foreign affairs committee has argued.

Tom Tugendhat said this should have happened to people in the formerly British-ruled territory in 1997, when it was handed back to Chinese control, and that doing so now would reassure Hong Kong’s people that they were supported by the UK

https://www.theguardian.com/politics/2019/aug/13/uk-british-nationality-hong-kong-citizens-tom-tugendhat?fbclid=IwAR011IyQxyQG6no957QmLUs4vOiFL1eEqVHydHvDUjWk6w0BW0qLOdOmL9w

BNO平權風已經吹起
所以我地更加要俾國際見到BNO嘅不公
BNO變BC 下一代都有英國國籍
冇嘅有咩事我地香港BC人帶大家一齊走

希望大家可以睇下
[集思廣益]攬炒巴集會後續 - 向英國施壓
https://lih.kg/1462706
即使BNO榮升BC
我都係會留喺香港睇住呢個地方係走去滅亡定係重生
移民不移居
利申:冇bno
佢意思係咪佢父母平咗權,佢後代就有?
Push
Push
真定假
過期可以續,只要曾經有就ok
駛咩改國籍法
換過本BC俾你咪得囉
全屋冇人有bno . 係咪注定要去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞