英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3202 回覆
3131 Like 37 Dislike
push
【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動
https://lih.kg/1467822

試下用 我不會放棄機場 回覆

後生仔真係做晒condom

兩個月和理非加勇武
死咗五個人
塔咗幾百個

最後換嚟畀班竹貪生怕死嘅仆街走

有咩悲劇得過咁
有左國藉係可以申請唔做中國人架嘛,唔係咩?程序上佢冇得唔比架?
但佢會話你首先係中國人;(
Push
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個respond就有機會喺英國國會討論

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
依家仲有得伸請?
有bno 轉bc,過2年英國脫歐
都係去唔到歐洲
英國依家情況都唔係咁好,勁多蝻做犯法野都無事,怕左種族歧視條例
希望堅
伸請續證咋 97前有bno 不嬲永世都可以續
英國佬玩移民政策咁叻 點會俾 係俾就一早俾左啦
咪撚分化喇
我地bno 就算有bc 都唔會放棄冇bno 既後生仔
97後前線變condom
有冇啲咩可以幫到手迫佢做
香港人講就易
實際上做呀
有幾多個做
帶得幾多個

仲有嚟緊要坐監嗰班呢?
你地走晒,無人再頂送中
佢地坐坐下就送中去教育營
咁就一世
事實就係今日都係贏
成個運動拖一日就會多一日比共產黨同港共既壓力
唔好比支那五毛打擊士氣!!!!!
港共中共同五毛既目標係消滅抗爭
佢地做法就係製造內亂打擊士氣
只要唔好自己放棄就可以玩落去
多一日贏一日 又成最大贏家了!!!!
移民只限有錢人, 就算BNO變BC都係一樣.
你估個個有bc 就走呀? 英國有野比佢做先得架大佬
同埋唔係個個bno 就英文好架 點生活呀係果邊
邊有咁易,唔知實數但係點會放咁多人入去
未有真普選就派BC係咪想出賣所有無BNO既戰友?有BC比我斬走啦,仲出黎抗爭?
你咁諗唔等於其他人係咁諗,大難臨頭各自飛,而家派BC香港一定玩完
好細個果時有 有冇得攞返
係就快
偷換概念

bno平權係英國政府對97前英殖時期受管治人民應盡嘅義務,當年應該做但無做嘅義務而家做返

無論當年畀左BC定bno, 97后都唔會有份

係好不幸 但亦係政治現實

反而97前出世無攞到(因為老豆老母廢)嗰班,應該要自動畀返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞