英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3486 回覆
3241 Like 38 Dislike
我會想俾我個仔走,然後我留響度繼續
屌,快,唔抗爭啦,好攰啦
希望
就算得咗我都會返嚟做前線
因為我更加唔會怕走得更前
我一定會幫未走到嘅香港人!
推!
咁好咁就簡單好多
91 出世但屋企人冇申請
你地到時係英國過得開心d
O
唔緊要啦
有大把人陪你
放心啦 我好關愛弱智㗎
你咪繼續玩分化囉
唔好理,照剔!
入BNO post或者會幫到你唔好放棄
對準返先,唔係話走,大把有外國國籍既人仲係香港啦,佢比係一件事,留係香港又另一件事
其實我都係英國籍華人!.............................不過係海外 (係咪可以食到女?)
佢寧願要班高質港人搞返好脫歐經濟都好過繼續收班難民喇
攬炒後去英國開公司.
請哂你哋一齊過去做嘢.
英國凍D, 大家唔好介意(雖然小弟係好怕凍的人).
其實BNO變BC有咩作用?
變完個個都留返係香港
咁不如唔好變
集體去信英國話我地BNO唔要變BC
唔撚洗搞咁多野啦
我只係想理性分析事件,阻人上機的行為係做得唔好,請問遊客有幾多人,香港人被克警使用過分武力,大多數遊客有冇出來指責,佢地的領士官,有冇出來指責克警和香港政府,遊客唔係長期留在香港,遲D走對佢地只會做成不便,但係阻遊客上機,會對政府和北京,航空公司造成壓力,北京要10月1日前清場,之後大清算,你看國泰就知道,所有參加過這場運動的人會有各式各樣的追究,過往的運動,日晒雨林,受傷的受傷,拉的拉,比克警圍打的多的是,但在機場有遊客,有機場保護市民,易守難攻 ,在機場大家只要捉鬼,拍攝佢地的所作所為,吳好分化,可長期抗爭,對抗一個不公義的政府,5年10年都可以,雨傘失敗在於長期留守,在機場無必要留守,只要機場講暫停,便可以回家,真正做到,不被捕,不受傷
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
help
支持 利申有bno
希望係真
睇完唔推都得
只係唔想有人咁易受影響比人帶風向
亦都唔想阻到熱門有用po

[中計撚、散水撚、捉鬼撚入黎]「做法不完美,但可接受,要改善。」
https://lih.kg/1467374
Please
Signed
講真香港人不嬲出名勤力醒目
BNO轉BC吸引班有技術既香港人真係win win
97後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞