英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3486 回覆
3241 Like 38 Dislike
Quick and pease
屌bno有美帝簽喎旅行一流
屌還屌
對佢地有著數嘅野你慌無藍絲暗地簽咩
如果有期限續bno可以轉bc的話
我相信通宵排隊打大交嘅廢老藍絲一定更多
咁係咪而家要整返本BNO?

利申: 過期十幾年。
佢意思係父母由BNO變成BC
子女自然有承繼權,就可以申請埋BC
你估籃C真係真係愛國咩!
得把口
咁又係
PUSH
香港人怕執輸心態
就算無乜用都好
有多條後路/選擇
唔要就笨柒野
幾大要咗先
我表弟得呀! 佢老豆老母都無申請過BNO. 咁唔知你啦.
我keep住續 我老婆97前冇出過國 唔得
之前有講好似97未夠12歲先得
以我經驗, 我幫左7個人申請. 每次佢地要求既野都5同,
就算你有齊所有資料. 大部分麻煩野都係問你老豆老母資料.
我通幫會同佢講.
my friend told me that your policy has changed on 27 July 2019, it no longer need to send any documents relating to my parents.
P牌仔推唔到post,希望大家用1分鐘時間幫手簽個名,夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

香港人心不死
五大訴求,決一不可
藍絲親戚鳩衝去續證
所以我之前咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞