英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3486 回覆
3241 Like 38 Dislike
push
除左美國侵侵線 仲要全火力谷BNO平權線!
到達10萬合資格人士簽署 會將議題提交國會
巴打快手簽名
呢兩日巳經有差唔多兩萬巴打簽左
支持埋美國戰線
一陣tweet 下先, 英國內政關蟈叉事呀 你老味
巴打 我P 仔推唔到 要靠你地支持!
今晚集會有冇人印大大個出嚟俾人scan QR code????
Sorry 我冇門路但可以集資出黎
主要係我今晚屋企有事去唔到
如果有手足幫到手宣傳就好
同埋818咁多人我驚得我身邊幾十個人睇到
多一個人印即係多幾十人睇到
其實水管工電工英國好吃香,因為無白人想做
但前提係你英文都要同英文人溝通到先得
推呀
一直想學下通渠做渠王
為香港食過彈,阻止惡法嘅有無?

不過我內地出世
pish
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
夠1萬政府1定要回應
夠10萬有機會國會討論

從未有petition過到10萬
換言之如果夠10萬極有機會被國會討論

贏咗有機會改變局面
輸咗只係浪費1分鐘時間

快d簽啊

喺香港住嘅take返Hong Kong
Postal code 就打000000 或 N/A
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
其實我都想知唔喺香港出世但97年前黎咗香港定居有冇得申請bno?
BNO好似冇得俾new applicant申
只可以續領同補領
可以。不過當年要歸化咗做BDTC先,然後當年曾經申請過BNO。

第3日 早上巳經突破二萬關口
仲欠8萬人
有bno都ok啦咁
Push

留意到英國政府遲多1日先回覆 平時入準時1日內回應
相信今次真係認真討論完先出街
至少佢無得copy返之前回覆,話1國2制正常運作中掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞