Whatsapp瘋傳一個老屈連登仔嘅傳言

17 回覆
2 Like 20 Dislike
我老豆唔知乜事,佢個Whatsapp有條友成日Send d傳言出嚟,我老豆信到十足,又話有哂證據又乜又物,我問佢有乜證據,佢淨係比whatsapp內容我睇,入面見到有義士用丫差射鋼珠嘅相,話係果個義士射女示威者喎...

Whatsapp內容如下,d廢老真係信以為真...

fw:
連登友告:

原來今天地鐵集會取消
原來爆眼女要求背後金主腦賠償三千萬收聲,
叫咗李卓x去傾,但$1000萬傾唔掂數,班洗腦學生shot晒企響條女嗰邊,但又等文宣,條女用計不簡單,她是爛果黎得力助手,負責財務組的,無人派負責錢所以好多活動取消,淨係吹民陣記者會

死都唔肯報警總有原因,有傳話佢派錢嘅時候食水深,同人哋有拗撬,收3000嘅佢畀1000人哋,勇武一早想搞佢梗係照射㗎,條女亦唔敢報警,因為對方完全知道佢屋企所有嘅人同埋地址,好多把柄俾人揸住。

依家叫咗整容黑醫準備,整成布袋彈傷勢,叫佢食一槍,所以個女人先要多三千萬,傻仔,你仲未醒牙! 下次睇吓邊個推去死?
內容on9到唔覺得需要作出任何回應
我即刻寫篇特朗普call左iconman黎對黑警用laserbeam可能都仲真實
話時話 李卓仁去左邊 純好奇
藍絲好鍾意李卓仁
再吹大d丫笨
你叫訓係醫院日日做手術既人報驚
連登友?咩來
Whatsapp日日都有呢d消息傳來傳去,今日Whatsapp應該可以見到機場果度d傳言,尋晚單野班藍絲一定又有排講...
0分
我話你老豆同林奠扑野都得啦
佢哋鳩up真係唔洗本
吹得越誇張有晒細節成本小說咁班無腦就會信晒
算拉,連黑警都仲信為左1000蚊出來遊行,呢種人無得救,唔係人人有腦
李卓x out左好耐啦
藍絲
d藍絲港豬信呢d文字+相片嘅傳聞信到十足,又係成日話收錢前收錢後,又乜又物,個內容真係好似小說故事咁,真係on9都不得了。
最重要我老豆返工成日越到d藍絲,所以搞到越來越藍....
“遇到”
神盾局話收唔足錢就派特工同Steven Rogers黎香港添呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞