連登巴膠怒屌暴政黑警罄竹難書暨W1止蝕保民生專區

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
香園圍新線,狗巴搶錢,城巴插旗

上水線 B7 $7.5 每日10分鐘一班
大圍線 B8 $12 六日假期12分鐘一班
屯門線 B9 $18.4 六日假期12分鐘一班

10分鐘一班要幾多架車載空氣

https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1139265&extra=page%3D1%26filter%3Dauthor%26orderby%3Ddateline&mobile=2
B8竟然行乙明都唔入沙田市中心
其實B9唔算搶錢啦
B9大約40公里,同258X、259X相若
同樣收18.4嘅263A官方得36.7公里咋
咁進取,一開波班次就做到咁密
要市中心坐東鐵轉B7?
柴灣站有架地鐵伸左2卡出黎就停左
啪一聲仲有光閃出黎
68X
等到X X 聲
為咗贏標係咁上下
B3X到而家都係15分鐘一班,呢條B7連上水市中心都入唔到
呢三條應該得B9可以睇好,收$18.4除時連BBI都無
首部城巴Volvo B8L (行李架版) 是日首次到土瓜灣驗車中心驗車,巴士已經貼上車隊編號 8800,有消息指有關巴士暫定編配行走來往啟德郵輪碼頭的22號線。

https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1139370-1-1.html
其實我覺得B7應該行百和路
B8都唔大差既
但拆返條泊大埔墟站好過
是但啦 反正尾站一定係廣福邨
貼埋肥婆食雪糕然後話係老婆吖笨....
屯門果啲不如開多啲去上水 綠小44變巴士版
WF5732@98D
召集各路巴膠去 GTC 影巴士
去機場影巴士冇違反禁制令㗎可 ??

剛才何文田偶遇
但隨時會俾人趕
高清是個好東西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞