走定唔走 咁簡單都要問?

469 回覆
1458 Like 5 Dislike
真係 fake news 同散水其實都有理據
喺有鬼嘅情況下 我地多左好多限制
而且都影響我地嘅互信

所以依個時候我地更加要團結
正面檢討
Popo唔夠胆喺機場開band,一開band冇一兩日都不能回復正常運作損失極大又成為國際headline,咁多人就算全部坐定定等佢抬都抬到天光。
咪話要利用遊客黎推斷清場時間囉

可能有人會話黑警會無視遊客,但如果大批遊客係機場受到「香港警察」既攻擊,咁咪等於成功解鎖左攬炒路線

所以機場集會既首要重點一定係「和理非」
u got the point man
團結架話 和理非定勇武都會贏
612 721 811
兄弟爬山 各自努力
講得好啱
所以咪話就咁吹咩「唔好送頭」、「人多唔敢清場」係無意思

無論係「留守撚」定「散水撚」,冷氣軍師一齊做情報兵、分析員,自然就可以更有效保護到手足
Push
推,今日喺機場,5點幾6點睇住個職員姨姨要撤離喊晒口咁叫細路走,根本現場消息好混亂,亦似係有狗放流料比第三方可信人仕,如機場職員等等再散開似是而非嘅信息,走定唔走,現場參與嘅人都有佢自己理由,無參與嘅唔好再開/推啲笑9人散水撚嘅post去打擊士氣,明明今日已經成功令機場跪低幾個鐘,係一個成就,係咪想好似85罷工咁比人spin到無晒成效呀?
無錯,唔好下下點會前點會後,依加呢個政府你唔會估到。

你估到佢會用過期煙?
你估到佢會扮睇唔到黑社會?
你估到佢會向民區扔煙?
你估到佢會扮示威者插贓嫁禍?
你估到以上嘅事都發生咗佢仲唔認?
堅多鬼搞緊分化
不割席 不分化
兄弟爬山 各自努力
真係唔好叫人留定走 自己去判斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞