812 0015 荃灣綠楊 白衫人接力 無差別攻擊

1956 回覆
968 Like 182 Dislike
享和街都有警車,嗰度都好多黑社會
如心酒店係大陸仔酒店,全部係哂度
有屯門義士架車搜到盾牌被屈藏有攻擊性武器拉左
唔係律師?
APPLE, 青山警署外面有手足俾人查, 搜到有盾俾人拉
渣車出到黎冇交打
[有文宣圖]「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場
https://lih.kg/1450550
遠攻投擲車
藍絲:特赦哂啲暴徒,咁香港仲有法治?黃屍廢青正一雙重標凖!
https://lih.kg/1441904
借個位嚟用下幫手推策略post
自己人定對家
荃灣綠揚白衫=休班警員
自己
荃灣大會堂外,有冇人知係記者定咩人?
嗌到好淒涼 下次拍片嘅同時都試下幫手救救人
有冇白衫大頭?

哩排mon實啲人
荃灣人荃城搜捕
阻一阻一個位,但請大家睇吓
其實應該做一個好清晰嘅時序同埋清算黑警有咩做得唔啱或者個政府有咩做得唔啱,因為其實而家係發生左好多事,對於一啲懵下懵下嘅人,佢哋之所以懵下懵下,就係因為佢哋唔會爬好長嘅文,always too long don’t read. 所以其實如果有一個整合係好短或者好eye catching ,配合埋AirDrop效果會比而家好好多,喺機場派嗰啲資訊全部都係字,講真你係遊客都未必有心機睇啦。
對於有心了解嘅人佢哋自己都會搵資料,我哋而家應該係要用一個簡單嘅方式比嗰啲平時所謂中立,或者真係真係冇乜立場嗰啲傻仔了解下而家發生左啲咩咁恐怖嘅事,就算誇張少少都冇問題。

大家平時健身post就第一頁咁清晰,有哂常見Q & A,但點解我哋呢個抗爭唔可以有? 點解我地唔可以有整合post 不斷咁樣添加究竟佢哋做咗啲乜嘢有問題嘅嘢,咁樣咪唔會成日俾人帶風向囉

打得太急,可能排版或者有好多錯字出咗請大家見諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞