812 0015 荃灣綠楊 白衫人接力 無差別攻擊

1956 回覆
968 Like 182 Dislike
都唔知係咪休班警做
黑社會 加休班警 最佳祖合
住綠楊 聽聞有座 警住
前線舊同學白衫終於忍唔住爆料,7月開始已經有臥底混入,透過煽動同鼓勵示威者掟磚放火等等去打擊示威者既形象。但係呢個禮拜新二哥上場之後,不斷鼓勵岩岩出學堂急住想升既差人做死士,主要因為三年未夠就算俾揭發都容易革職息事。佢地派大量臥底(一個白衫帶住兩個藍衫,三人為一小隊)混入再不斷煽動將抗爭升級然後拘捕示威者。
但係其他警察好多時都未必識辨到臥底身份而揮棍進攻時未有留手,所以警察Facebook就成日會見到俾打傷既警察相片,其實絕大部份都係嚟自警方既臥底。因為情況愈嚟愈嚴重,有唔少臥底都開始不滿要受到咁樣既對遇(需要被自己人打同埋OT Claim 得俾非臥底既同事少),所以新聞上有時見到特別鼓譟既示威者有可能就係臥底們。

總之而家咁樣玩臥底通曬天,佢覺得市民開始會對警隊失去信心所以就主動爆料,希望可以做返D野挽回聲譽,請大家廣傳
屌!
721 811
依家咩情況?
荃灣友拿野落去幫拖呀!!
前線舊同學白衫終於忍唔住爆料,7月開始已經有臥底混入,透過煽動同鼓勵示威者掟磚放火等等去打擊示威者既形象。但係呢個禮拜新二哥上場之後,不斷鼓勵岩岩出學堂急住想升既差人做死士,主要因為三年未夠就算俾揭發都容易革職息事。佢地派大量臥底(一個白衫帶住兩個藍衫,三人為一小隊)混入再不斷煽動將抗爭升級然後拘捕示威者。
但係其他警察好多時都未必識辨到臥底身份而揮棍進攻時未有留手,所以警察Facebook就成日會見到俾打傷既警察相片,其實絕大部份都係嚟自警方既臥底。因為情況愈嚟愈嚴重,有唔少臥底都開始不滿要受到咁樣既對遇(需要被自己人打同埋OT Claim 得俾非臥底既同事少),所以新聞上有時見到特別鼓譟既示威者有可能就係臥底們。

總之而家咁樣玩臥底通曬天,佢覺得市民開始會對警隊失去信心所以就主動爆料,希望可以做返D野挽回聲譽,請大家廣傳

好擔心
D人唔洗返去? 依家呢個時段咪同上次一樣捉人返屋企時間打人
比我地抖下啦好無...
聽朝文宣

1. 爆眼,港鐵站內極近距離開槍

2. 扮示威者,縱火打人都是警察做

3. 港鐵站內過期有毒TG,會經冷氣及隧道系統傳到所有站,市民請帶備口罩

聽日要所有連儂牆都見到,射去自己區group。做文宣戰士,我要A1,要掛牆橫額,大撚到阿婆阿伯都睇到!!

除左連儂場,全港都要貼滿海報,商場,燈柱,公廁,巴士向外車窗,所有有人地方都要貼!

Keyboard fighter出擊
所有唔關事既po都要洗佢版

下星期唔適合再戰,我地再遊行要忍,要忍到有民陣大遊行,再設下死線,之後下次不合作唔會再係馬路、唔會再係遊擊!!

『要。搞。機。場』

煲大文宣,集合罷工搞機場
封所有路線,停所有航班

香港要贏,機場要死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞