812 0015 荃灣綠楊 白衫人接力 無差別攻擊

1956 回覆
968 Like 182 Dislike
dllm 呢度仲衰過大陸啦
推!荃灣友做嘢
綠楊M狗 或者福建幫
push
荃灣綠楊新邨有白衣人 大家晚上唔好穿黑衣單獨外出!
停止勇武抗爭
一係癱瘓機埸
一係永久罷工
一係民陣三百萬遊行

聽日發動全民罷工,直至仆街政府跪低為止

7.21
元朗 警黑合作
8.11
尖沙咀 開槍爆眼
銅鑼灣 狗扮示威者混入捉人,非人道拘捕,大力禁示威者傷囗湧出更多血
葵芳 站內催淚彈開槍
北角 警黑合作,
太古 推人落電梯,近距離開槍射殺
一人一 狂洗連登post [時事台]
唔該你出一份力,肯出post,聽日就係人都知入機場

標題:「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場

無時間文宣
見POST者,自行Copy開新Post,要連登全部都係呢個Post

812起 1PM,有人性既你立刻罷工,百萬人進入機場,咩都唔做,勢要討回雙眼
機場因為100萬人係機場而暫停運作,不是們的責任,是因為機場不夠大
圍到出青馬,都全條橋唔夠闊

統一口號,兩句,要入健力士,等歷史知道
「黑警還眼」
「五大訴求,缺一不可」

黑警聽住:
一係你就入機場殺哂所有人
一係你就還返隻眼出黎
否則百萬人不離開機場

大群:https://t.me/airport730
實時Channel: https://t.me/hk730air
香港黑警罪狀
7.21
元朗 警黑合作
8.11
尖沙咀 開槍爆眼導致市民永久失明
銅鑼灣 狗扮臥底、製造偽証
葵芳 站內催淚彈
北角 警黑合作
太古 站內催淚彈、推人落電梯、一米內行刑式掃射
荃灣 警黑接力
早話左入去反黑

叫救命有人會救你?
成日諗住人地會救你
諗下點樣自救啦
721 有病
正仆街
唔好去荃灣!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞