準備移民,學棍波定自動波好?

15 回覆
1 Like 14 Dislike
求問
歐洲多唔多自動波車?我怕棍波1 take pass唔到,如果外國多自動波,咁我直接去考自動波
希望有高人指點
歐洲的話肯定棍波
信我
其實多數人肥都唔關棍波定自動波事
歐洲係棍波多
去到先考啦on99
人生路不熟
仲要係個邊學的話
應該炒車收場
咁我要諗諗
呢個真. 死火真係好小會肥.
考試有幾多盞紅燈要起步? 次次起步你都死火?
但係香港考要甩P先可以喺嗰邊揸
係啊,所以宜家考定轉國際牌時就可以係個邊揸
去邊先?
棍波就一定
去英國可以轉當地牌,國際牌燕梳好貴
麻煩有良知有車既朋友幫手po去自己facebook ig
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

各位朋友, 如果您考慮今日會去機場, 而又驚夜晚返屋企會有危險,
我會義載一個一個送你地返屋企門口。
臨走前一小時請聯絡我, 你有朋友都可以一齊,
有需要請inbox dm聯絡本人, 或電話/whatsapp___________。
車位乘客__名。

已share俾朋友
棍波平好多
炒車關人生路不熟乜事?
揸車係睇你心態性格, 你心態唔好揸遙控車都可以撞死人架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞