荃灣綠楊新邨M座,全座都係比狗住!附近居民好危險!

365 回覆
1031 Like 4 Dislike
L應該有一半係消防
C9 we connected
【緊急綠楊居民大會】

(代數十位綠楊居民通知)

8月10日晚上近百防暴警進入綠楊新邨處理一宗糾紛,涉及:
(1) 警察疑進入私人地方
(2) 糾紛源頭是疑休班警截查一位青年,截查理據可疑及是否有權
(3) 到場竟全為防暴警及達百人,推進時嚇倒很多街坊
(4) 港鐵的綠楊保安可能失職

將於8月11日 (星期日) 晚上8PM召開居民大會,商討對策,並邀請管理公司到場。
地點是綠楊新邨平台,OK便利店側空地。

希望街坊能廣傳!
聽過中同犬二代講,M座仲要係高級先夠分入住
起碼有花、非散仔
叫pizza?
疑似休班狗同狗家屬
成班走去兇鳩街坊
同白衣人一撚樣
識一個同學老豆,水警高層住綠楊,不過唔知係咪m
我就決定去燒元寶蠟燭比佢地食
無撚再聯絡
兩個車場加埋4個閘口,一有車死火,你出裝甲車都黎唔到啦
呢條撚屌區議員,玩大陸妹搞到家破人亡,仲好意思行出黎,聽日有人去業主會,大力 d 屌佢啊
聽日好似只係居民大會,其實任何人都可以參與
一定要文宣!

M座班白衣人實空群而出搞事
唔係林發耿條仆街咩
你個id
係佢條仆街! 綠楊鐵票左好多年
以我認識,隔離中學羅校長係個合格既校長
希望佢會提醒同保護學生。
Wiki話佢又係福建佬,福建省及福州市政協委員
嘩屌,加埋荃灣福建幫同m座黑警
成件事好鬼

2014年4月22日,《明報》一篇報道指林發耿捲入一宗婚外情事件,並附上一段懷疑林發耿在有夫之婦家中偷情的偷拍片段。[8] 片段中見到一名貌似林的男子祼露身體並與一女子有親密舉動[9]。報道刊出約一個月後,即2014年5月24日,林的妻子方妙蘭從荃灣一棟工業大廈跳樓身亡,坊間因此猜測其妻自殺跟林的婚外情有關。[10]

https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/林發耿
push
集中過集中營呀!!!!!
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞