Canon人入來(2)

995 回覆
10 Like 2 Dislike
想買m6
邊到買會好d?新手唔識
同埋去旅行拍片影相 kit鏡夠唔夠?
有諗過11-22 但唔夠budget買2枝鏡

同問 幫巴打推推

巴打們 想問下主要想影風景既話買80D好定等6D2好定會有其他推介呢
因為我貪部6D2係平民FF機但已經等左成年都唔知會唔會出

6d2出左?

未喇 我都想佢快d出
但係6d2出個價應該都唔平民

都唔知會唔會出
個流出網根本無了期延後

開頭話出無反ff取代6d2 後來又話4月發佈6d2

依家9月前添啦

不話其實有冇邊部可以平玩到ff呀

唔轉會應該6d最平
巴打們 想問下主要想影風景既話買80D好定等6D2好定會有其他推介呢
因為我貪部6D2係平民FF機但已經等左成年都唔知會唔會出

6d2出左?

未喇 我都想佢快d出

都唔知會唔會出
個流出網根本無了期延後

依家9月前添啦

唔轉會應該6d最平

其實6D有乜問題?
係舊款,不過function 上絕對夠用
仲要依家好平

6d2出左?

未喇 我都想佢快d出

都唔知會唔會出
個流出網根本無了期延後

依家9月前添啦

唔轉會應該6d最平

其實6D有乜問題?
仲要依家好平

冇話有問題 body 8千幾其實抵玩
只係大家都等緊6d2 可能未必會考慮6d

未喇 我都想佢快d出

都唔知會唔會出
個流出網根本無了期延後

依家9月前添啦

唔轉會應該6d最平

其實6D有乜問題?
仲要依家好平

因為本身冇鏡既包袱
同時間又考慮緊n記差唔多價位個部ff機 因為都係差2千到

都唔知會唔會出
個流出網根本無了期延後

依家9月前添啦

唔轉會應該6d最平

其實6D有乜問題?
仲要依家好平

因為本身冇鏡既包袱
同時間又考慮緊n記差唔多價位個部ff機 因為都係差2千到

不過講返聲唔好意思先 講左其他牌子野
求巴打賜教 想入翻部m6黎學下影相
咁都係跟14-45mm支鏡 但問題就黎啦
機身連鏡買就$62xx
凈機身就$46xx 鏡就$8xx
係咪可以機身同鏡分開買?
有冇師兄姊用 sigma 150-600 C?
因為冇長焦,諗過入 原廠 70-300 (non L), 但又貪S 多 300-600。
不過,唔知可唔可以手持唔用腳架。
有冇師兄姊有用過,可以講下?
利申:新手,想影下小朋友打波或者其他運動
機身連鏡買就$62xx

點解唔可以?
有無巴打入左5d4, 我部5d2 想upgrade, 心大心細,個價仲好硬
機身連鏡買就$62xx

點解唔可以?

邊度有得散買kit 鏡?
機身連鏡買就$62xx

點解唔可以?

邊度有得散買kit 鏡?

我都係google搵到咋
未買過相機 驚比人搵笨
想問下買m5好定m6好?係price到睇差唔多價

m5 因為有view fender
Canon支10-18mm ,除左dc
仲有冇咩地方搵到二手?
好似好少人放咁
仲有冇咩地方搵到二手?
好似好少人放咁

一手水都係1800-1900姐
仲有冇咩地方搵到二手?
好似好少人放咁

一手水都係1800-1900姐

搵唔到我可能都會買一手
因為二手d人都放到原價咁
幾時先出ef-m 35mm
6d幾時肯出

出咗幾年啦
新手想買部FF機係唔係6D係最好選擇??
本身只係用緊600D 想升級下

自拍/拍片 m6
影相 m5
新手想問下stm kit鏡同usm kit鏡有咩分別
想問各位知唔知邊到仲有80D Body行貨又抵買
周圍都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞