警方交代浸大學生會會長被捕

700 回覆
166 Like 1000 Dislike
狗都唔識字 叫人點分姐
屌你老母,癡撚線?你信唔撚信我用支筆可以插死你?
買雷射筆點解要做到形跡可疑?
又係靠屈
Fucking pencil!!!
雞蛋會變壞架, 壞左會有細菌, 你話呢?

生化武器(Biochemical Weapon)包括生物武器和化學武器兩種,是指以細菌、病毒、毒素等使人、動物、植物致病或死亡的物質材料製成的武器
by wiki
雷射槍? 美國戰艦都未裝到枝wo?
雷射大炮
大家不如明天每人買幾支雷射"槍" , 之後齊齊去深水埗差館要求佢地落charge. 如果有二三百人一齊去, 睇下佢地係味所有人都落charge!
水都係啦cls
其實係,大把人冇讀書,民智未開,淨係掛住返工搵錢,正一生番。
雷射筆同槍唔識分?
你有條撚
佢懷疑你想去強姦人都仲得
其實鴨記D店主E家先驚

原來自己一直以黎賣緊咁多 高殺傷力既 雷射槍

數量足以毀滅地球
我比較想知如何定義一樣嘢係唔係攻擊性武器?
如果係會發光嘅嘢都可以算攻擊性武器嘅話
我諗我哋全部都唔使帶手機出街
因為宜家絕大部分嘅手機都帶有電筒識發光
如果筆係武器嘅話
咁我哋全部人都唔使諗住用自動鉛筆/普通鉛筆
因為筆芯/尖嘅筆頭都有可能會整傷人
可以用嚟攻擊人嘅物品就係攻擊性武器
毅進制唔止可以應用於計數,仲涵蓋埋法律
事實過去一兩個月好多人用laser
淨係今晚警署就有人射眼啦

你要咁define咪叫示威者拎筆落場囉
警察講咩都好 咪又係有成班無腦藍絲會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞