[I/A][糞營運]Digimon ReArise(33)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我都唔知點砌碟 所有碟資源谷哂係戰暴到 谷攻
題外話: 有無ching有靚既wallpaper 可以share
有無人練完送果隻南瓜
幾好用
仲有無公會位
原來LIHKG2仲有位, 求加
上到究極
LIHKG2 仲要四個位
另外同公會唔好加好友啦 會好晏左個位 變左少左個位出衝突戰
Btw 我係 健人就打 523817583
問有冇咩群組可以入?
想問下大家會唔會用電腦開模擬?
用手機係咁join衝突都好食電, 係屋企用電腦打算數
想問下戰暴既進化代碼係邊到打?是咪一定要衝突戰個度
差兩粒
我首抽中咗可極進既吸血魔獸
我估係step 5 會固定得嗰8隻究極體有機會抽
而首抽就冇限制 利申玩咗2日 9up
Btw 有究極吸血魔係咪唔洗升腦魔?
暫時有 神聖天使 戰暴 飛V 沙古牙(未進) 高安 (未進)
300分換果幾張完全體專用能力碟有冇用?
如果換曬肥料之後係咪應該換埋?
定留POINT好D?
我玩勇氣 換哂相關專屬 如果你有課抽碟嘅 儲定啲point等佢出究極專屬啦
究吸冇乜人玩 老手都升 高安 屈防同反
Btw 我勇氣隊等殺入pvp
v龍獸有冇得究進?
奧米加 而家冇 依家隻戰鬥暴龍 亦都升唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞