8月6 第一次民間記者會(2)

706 回覆
393 Like 4 Dislike
民間記者會
有冇文字直播
連仔真係好撚勁
民間記者會
好波!!!!!
我地要發聲
唔撚好又小組討論呀屌

收集示威者意見就夠
P
請強調"獨立調查"既定義

好明顯而家成個政權都冇人信
"獨立" 我覺得係要一D有公信力既人, 甚至有國際地位既人去做, 如果佢話成立個獨立調查委員會但全部都係親中既, 咁我地到時先黎反對,政府又有口實帶動民意話我地玩野
可唔可以叫埋校園傳媒?
港大學苑:undgrad@hku.hk
港大校園電視:hkucampustv@gmail.com
中大電台:cucr@cuhk.edu.hk
中大學生報:cusp@cusp.hk
浸大編委:sueb@so.hkbu.edu.hk
城大編委:su-eb-c@my.cityu.edu.hk
城市廣播:su-cbc-c@my.cityu.edu.hk
Push
各位手足琴日辛苦曬
係時候比勇武休息一下 我地和你飛又出黎啦
搞掂晒今日唔該大家同我入嚟睇一睇8月9號可以點樣令到國際社會更加了解我哋嘅活動
亦都係令大眾民心所向既重要一步
因為真係好重要
特別係而家冇乜人知八月九和你飛
唔該大家幫手推一推
八月九號 機場見!
[人手置頂]搞掂好今日唔該即刻同我入嚟睇嚟緊8月9號可以做啲乜 我哋唔可以再輸 唔好再打飛機 好緊要!!!!!!
https://lih.kg/1416403
有中, 有英, 有手語, 好過官方多多聲!
我支持
辛苦曬巴絲 你地真係好叻仔叻女
加油
琴日波哥出黎鳩up一堆數字
根本想 無腦既人聽唔明
想引導呢班傻閪諗
示威者引致經濟下滑

如果要對抗返政府既每日記者會
可以搵返經濟權威
講返對比中國既經濟
Spin返落去

香港經濟係因為中國而下行(事實都係)

佢地玩跨部門聯合
我地都要玩不同界別專業權威出黎聯合
一步一步嚟
有冇人幫手文字轉播
有啲朋友唔方便睇片

-叫警方唔好浪費資源開記招
不回應不問責
-對警方既行為感到痛心疾首 強烈譴責
up左一連串事件
-請政府處理警方濫權問題 選擇性執法
-重伸5大訴求
-強調冇大台
-7區集會新聞稿
首先要讚下負責搞既巴打
但係唔好洗版讚好,第一次搞一定會有好多缺失,大家覺到/覺得有咩做得唔好(安排,流程上) 既一定要講低。敢樣搞手巴打先可以改善
幫推
Push
好好丁 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞