94巴絲吹水大戰之伍

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
伍吹伍知身體好 吹完爽到嗌唔好

P.S. 唔好諗歪

舊POST:
壹 - https://lihkg.com/thread/117540
貳 - https://lihkg.com/thread/123074
叁 - https://lihkg.com/thread/128123
肆 - https://lihkg.com/thread/133473
又係我
你冇錯 只係我唔係香港讀啫
新人 94 岩岩12月大學畢業

Hello 搵工搵成點
94巴絲吹水大戰之肆未完嫁

Hello 搵工搵成點

係美國畢業 番泥香港無耐 搵到份文員
紅色的小巴總帶著神秘感,遺留在紅van上的魷魚絲又是誰的
IT狗here

我都係啊汪

你係咩狗種?

學校狗 咩都要做既狗
大家做咩無視左94巴絲吹水大戰之肆

佢好慘 係度喊緊

歡迎歡迎

記住日日上來推下Post

Hello 搵工搵成點

係美國畢業 番泥香港無耐 搵到份文員

幾錢幾錢?

啊SIR 佢係車廂食野 罰佢錢啦
IT狗here

我都係啊汪

你係咩狗種?

學校狗 咩都要做既狗

幾錢幾錢?
閃現到步

啊SIR 佢係車廂食野 罰佢錢啦

食屎喇
大家係街到行或企嘅時候 突然有人係係你身邊講 行開喇屌你老母
會點應對
大家係街到行或企嘅時候 突然有人係係你身邊講 行開喇屌你老母
會點應對

試過 不過係英文版 即刻o左,扮聽唔到算
會點應對

最撚抵死係又要行得過
你應佢又會對號入座
唯有當佢癡撚線算
會點應對

好彩未試過
因為我行得勁快
其實係出親街都就遲到所以先要跑咁濟
會點應對

好彩未試過
因為我行得勁快
會點應對

好彩未試過
因為我行得勁快

女版飛人
咁多人都跑到
會點應對

好彩未試過
因為我行得勁快

女版飛人
咁多人都跑到

所以如果嗰日遲左出門口
我就會著波鞋方便自己行得快啲
會點應對

最撚抵死係又要行得過
你應佢又會對號入座
唯有當佢癡撚線算

我就係驚d人其實係癲嘅 比人打就唔好啦
如果係屋企 我會即刻睇下本法寶大全書[/quote]
你唔好同我講我買左[/quote]

梗係啦
不過依家有幾套書都未齊[/quote]
果然忠實fan屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞