除左Be Water,我們亦應該Be Humble

1280 回覆
5691 Like 19 Dislike
如果真係唔想俾人影
試下講 「唔好意思呀,可唔可以唔好影相呀?」
push 明白前線壓力好大
但爭取中間民意都真係好重要
一齊加油!
推爆
不能同意更多
保護好自己
就唔怕被影
be water be humble be nimble
推!
大膽行動 待人以禮 先爭取到更多人支持
光復香港 時代革命
仲有,對淡藍同中立既人都友善d,佢哋係潛在盟友(當佢哋都中招既時候),至於點分人係咪深藍有無得救,睇佢對元朗單野既觀點就知,我哋係因為元朗單野,重整緊警隊,如果會鬧黑警但唔想你搞到佢既,OK,憎恨所有暴力既,OK,話元朗單野打人既唔啱,不過都係比示威連累既,都忍,最多解釋,文宣佢,話元朗打得好既,全部去死
Agree
大家係時候矛頭指番林鄭,令巿民覺知黑警問題已成功一步,但再衝擊警署鬧黑警已起唔到作用, 個波唔好再喺我哋同黑警手上搓嚟搓去,一齊迫林鄭出嚟啦,交番個波比佢🤬否則中央大條道理出手,林鄭冇事UN UN腳,至少要中央交林鄭個頭,好過中央出手對付巿民,我哋未至於空手而回。要反利用番中央對付林鄭,唔好比中央同林鄭利用黑警對付巿民,中央要下台階,就比佢,等佢殺林鄭,建制都有人開聲贊成成立獨立調查委員會,緊係佢哋自己打交好過我哋被政府㩒住打。唔好再比機會林鄭食花生,之前我哋都迫到佢要開記招,你睇吓依家改晒係黑警開記招,一定要林鄭行出嚟,因為好多建制派親中人士都討厭林鄭,但依家日日只係講黑警,建制冇辦法大力指責黑警,但佢哋冇話勁撐黑警,你睇吓兩次金鐘一次維園撐警集會有邊個重點建制人物撐場?大家打敵人,先殺一個再遂個對付,打林鄭,之後建制就會贊成成立獨立調查委員會。
依家黑警以為自己有政府撐,如果搞冧林鄭, 一哥可能開始驚, 鄭若驊都會開始驚, 咁先可以逐一打冧佢哋 ,如果唔係佢哋依家係同一陣線, 好難令黑警崩,因為低級黑警自high以為自己係到維護香港法紀,有好多以做速龍為榮,佢哋好似打war game咁high。
你睇下張建宗,佢懶係講人話, 你就知內部其實已經開始好多鬥爭。分化敵軍
AGREE
依個一定要長期置頂
推上熱門
(陣間就擋住閘門)
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞