全港免費抗爭VPN上線la

213 回覆
1120 Like 28 Dislike
求教
我有用緊AdBlock,再用NordVPN 係咪會拎AdBock功能無左?
用開Ghost vpn 200蚊有找,7個device 1年
上年返大陸試過有中共認證應該安全
lm
HO手足
唔會
我雖然唔贊同自己起呢件事
不過我都想試一下
然後我就發現個site connect 唔到
其實vpn同Tor分別有咩優劣?

btw阻阻大家,睇下我篇文啦
(下一步策略)警察變棄子,四招抗中共
https://lih.kg/1429837
上面講左停左了,因為開頭唔知有免費,之後有巴打提供左免費ge vpn “ProtonVPN “,始終人地轉做vpn而且server 放係瑞士,所以停左想大家轉用ProtonVPN 。

如果覺得速度太慢或唔夠安全可以比少少錢用 nordvpn。

用邊個都好,呢期大家都用返個vpn 好。就算唔用vpn都裝返個1.1.1.1 ge apps
平時 :
電話或電腦(所有上網資料)—-》abc.com

Vpn:
電話或電腦(所有上網資料)—》經外國一部或多個server—〉abc.com

Tor:
電話或電腦(只限browser) 》經外國一個多個server—〉abc.com

Vpn 同 tor 都可以增加追蹤你難道,但vpn 係全面d,tor就免費。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞