全港免費抗爭VPN上線la

213 回覆
1120 Like 28 Dislike
lm
多謝先
不過免費野係最貴
你巖,大家覺得DigitalOcean就用。
總之,我覺得大家呢個時間一定用vpn。
冇聽過 不過有啲咁嘅rumour都唔奇
之前佢啲行家對手PIA都嘗試過抹黑NordVPN啦
而家其實有自動set openvpn 嘅 script, 租個 vps 都係$5usd 一個月,開個時拎埋credit usd 20-50 不等(間間vps唔同)
唔係每個人都識
識既當然用自己野最好
樓主既目的應該都係俾唔識同冇錢既前線義士用
原來有free vpn ,長知識了。
巖巖google 覺得都ok,所以個vpn server 會係今日下午1700會關閉及刪除。

多謝支持過ge巴絲,同一時間請大家一定要使用vpn。因為黑警真係就咁問ISP就搵到你。

最後大家懷疑呢個係伏呢個諗法係正確,因為有呢個時間可能好多伏,大家記得要keep住呢個心態。
我覺得用太空卡比用vpn好
唔係唔信樓主 萬一個vpn server有事俾人拎咗data就麻煩
最怕克狗局中局 咁就。。。
絕對係
太空卡+二手機
追左post先la
作為it狗 我都相信樓主想幫手既心
只不過市面上都有free 替代品 / pay service
希望樓主唔好灰心
btw 買左3年 nordvpn, 佢maximum 6個devices,
可以免費share比幾位巴打用
有需要可以contact我

btw 要買好長年期既話上quidco,
會有cashback, 差唔多有五折六折
我相信正苦都唔會咁好心機setup 好哂呢d野
要人信你最好搵個乾淨d既account。你自己起自己底望望好唔好
IT-9求指點
政府話寫個 online apply $4000既 page 都要成年啦,點會咁快寫得到出黎
點解你會將岩岩打錯做巖巖
用普通話拼音?
因為同音,中文差。
用速成,不如你答我,我可以點証明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞