全港免費抗爭VPN上線la

213 回覆
1120 Like 28 Dislike
8月5號 三罷,到時見
電腦用tor 嘅話navigator 會唔會知???
搞掂 唔該晒
如果你喺鬼 我哋個個都用你嘅vpn 畀你save log咪集體中招 不了
洗鬼用你
佢邊度有p牌
假設你真心,如果黑警又照板煮碗開一個,連登仔點分?

宜家係要教育連登仔唔好輕易信呢啲,信得一次就有第二次

請幫忙提高安全意識,叫連登仔對任何vpn都唔好信

就正如中国好多vpn其實都係中共開

所以煩請你刪server同埋繼續推廣安全意識
新手唔識 想問用左nordvpn 再用屋企WiFi ok??
我係同佢講 唔係話佢
如果誤會咗唔好意思
知用TOR,唔知之後既野
希望你唔好用root run 個service / Daemon
更希望你唔好將CA放埋喺同一個Host

如果有心想幫人,睇吓有冇辦法寫個wrapper app,比user放 free tier既VPN configuration 入device應該仲有用。

NordVPN 係好,得閒轉下VPN server region,ISP level log 仲難見到你個pattern。
有冇巴/絲打熟NordVPN D promo code / referral code?

如果佢哋有呢啲program,幫手祝慳下錢都好。
我用左NordVPN好一段時間,所以都唔知有冇 promo code

我個人用緊1.1.1.1
免費 唔會斷 快佐
但係唔知安唔安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞