全港免費抗爭VPN上線la

213 回覆
1120 Like 28 Dislike

如果香港人想守住香港呢個地方 就應該教分享普世價值俾大陸人 共產黨唔想俾人接觸太多關於香港嘅事 因為抗爭和獨立思想係共產黨最唔想中國人有嘅野!
如果真係想共產黨驚嘅 應該係去大陸人多嘅地方宣傳共產黨嘅光榮事蹟! 包括六四事件、大陸高官屋企人全部都係拎外國護照、各省市地方嘅鎮壓手段!
俾中國人知道得越多!共產黨就越驚!
雖然樓主真係好有心
但小弟建議來歷不明既VPN真係唔好用
你永遠無法知係邊個layer有落log

收費既vpn之前有好多巴打都有講過
係到唔多講

亦都想呼籲一下各位IT9
如果身邊有識既手足想用vpn
麻煩提供一下意見比佢地
又或者幫佢起一部機用
Push
why don't use 1.1.1.1 vpn?
係都用 vmess 啦仲 L2TP
認真post 推
push
萬分感謝
Hide Blocked User - 你唔識嘢
免費VPN都有好多可靠option 上面巴打們都提咗唔少
總之不明來歷同埋紅色背景嘅千祈唔好用

cloudflare呢個都唔錯 但唔好撈亂佢個dns service同埋VPN(佢個VPN好似beta緊?)
撘單問
如果用左luna vpn(Adblock)會唔會有咩問題
唔好傻啦 你開個VPN你自己要孭飛架
除非你自己好專業隱身再加上個Hosting 係不正當途徑「借」返黎
如果唔係人地用黎做犯法野 都係入你數
vmess 係好,但每個平台都要額外裝個apps 去行
有入岩野行唔到仲要睇json....自己用係唔錯,要所有人識用就比較難
用 l2tp 就好似戴著普通口罩咁
一除就見到你
好過窮到連口罩都冇啦...
不過都多謝樓主提供,總之大家用所有vpn都要小心,無論收費定免費,齊上齊落,一個都不能少
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞