全港免費抗爭VPN上線la

213 回覆
1120 Like 28 Dislike
大家宜家上網都係赤裸咁上網。
班黑警如果想搵你都好易,就咁搵ISP就搵到你。

雖然vpn唔擔保100%可以安全,但黑警想搵你地一定麻煩左。

有朋友就想留返一份心意比一班兄弟姊妹所以整左個 vpn。
個vpn server 係自己整出黎,冇save log ,每日會reset 防止人霸住,server location 係日本,資源所限,所有人總共一個月可用1000GB。

最後兩行指冇寫任何log setting。

以咁上網速度一定慢少少,但大家要齊上齊落。

以下係iphone教學:
1)去呢個網站
https://dark-cops-hk.com/
2)禁「A free ,dailyVPN for dreaming」

3)用佢出ge網站資料。

4)禁設定,之後禁VPN。之後禁新增,跟住頭先資料咁入,之後禁連線

5)咁你就會見到你ip轉左去日本架la

電腦都整到,跟住咁set 就得

PS:8月5號 三罷,到時見
自推一下
推 保障大家
Nord VPN 20蚊一個月開心使用中
白痴一問 會唔會斷線?定係好似開左4g就keep住長開咁?

幫推
唔好意思 我係電腦白痴 姐係咩意思?
如果你係中共間諜咪集體中招
支持!
如果佢係警察 你用咪仆街
即係佢Server都有機會係記錄過你上啲咩網站,連接過啲咩IP地址,有機會連自己password/username都會外洩,就算encrypt咗都好。

來歷不明嘅嘢唔好亂用。
上面setting都寫左冇寫log。
我都唔知可點証明
巴絲自行決定。

我只係可以証明自己唔係黑警
之前好多個人教過nordvpn,唔你個個想比錢,都係20蚊。認真用nordvpn係好過呢個。
會,每日斷一次,驚人霸住用。
巴打有心有能力課金既我推介astrill vpn an機有免費30日 無論裝邊隻vpn最緊要check清楚係咪支那紅底developer
訓前推一下。用果陣唔好係上面login 銀行 account ,真facebook\ig,真google 果d。

小心為上。用就用第二個account 去發表,去search 。

用埋太空卡就最好。
認同巴打
但樓主證明左唔係黑警,如果真係冇錢買vpn既巴絲,個人認為都可以用(因為真係有抗爭既巴絲連食飯妐錢都冇啦...),不過就算連左vpn都好,盡量唔好連銀行或者敏感apps

而本人識少少電腦,睇佢cap圖d指令應該冇留底,不過都係嗰句,盡量小心啦
用1.1.1.1啦 唔使錢又快 仲要係cloudflare提供 安全又可靠
麻包袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞