[武術界恥辱]空手道正德館館長公開撐警屌年青人

119 回覆
126 Like 5 Dislike
呼籲家長集體杯葛剛柔流空手道正德館,唔好比兒女跟錯人,入錯館。

館長公然撐警隊,更宣稱年青人冇捱過苦同夠班嗎。

我屌你老母趙慧玲,身為習武之人,眼見平民百姓被打,警方無力,仲要撐警方?
你條仆街拖教練費唔找,不斷搵徒弟做免費勞工已經街知巷聞,成大班打得嘅學生都轉咗館!
你唔止冇武德,你簡直係侮辱空手道,侮辱習武之人嘅尊嚴。

請各位廣傳!文宣請加入「剛柔流空手道正德館」為光顧黑名單!
助推!
推啦
同埋佢差人教練費就民事索償或勞工處啦
空手道不嬲垃圾啦
我地中國古拳法收你皮
Don't make stupid people famous

今日(7月29)1500-1830會有義工係旺角東天橋擺街站等無上連登的市民都可以寫底感受比我地,希望大家支持
【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1
女徒弟們,如果館長成日要同你地按摩你地唔好怕出聲呀
全世界都知佢哋警黑勾結,無恥至極,都仲要公開撑,一係白痴,一係收錢打手,一係屋企有人或自己做緊
習武之恥
有冇料爆
文宣請加入「剛柔流空手道正德館」為光顧黑名單!!
佢當日咪又係想借機上位失敗
都係臭西一名
留名
因為呢單嘢佢個細仔都好似同佢不和
邊到黎女會員,全部毒撚
佢大仔當差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞