三色貓死性不改 繼續洗版 請永久封鎖帳號

27 回覆
6 Like 5 Dislike
多謝連巴打上次封佢三日 時事台正常左一排

但而家佢又洗返版了 仲要比之前更加利害

相信已經證據確鑿 希望admin盡快bam人 將連登回復正常討論

相信已經證據確鑿 希望admin盡快bam人 將連登回復正常討論

入去望下邊個最後post

淨係開錯區已經足夠bam你十次啦
只係有人惡意推post做鳩佢姐

入去望下邊個最後post

淨係開錯區已經足夠bam你十次啦

你條柒頭何嘗唔係成日開錯區
以後邊個巴打唔岩聽,就瘋狂推佢post, 再cap圖督灰,bam9佢,正呀

你估個個都好似樓豬咁得閒咁垃圾長期mon實一個人咩
以後邊個巴打唔岩聽,就瘋狂推佢post, 再cap圖督灰,bam9佢,正呀

佢以前係舊登已經出左名垃圾一件,廢撚物比洪非凡撚狗咁撚😂😂

死都臨頭都要咬人😂

佢以前係舊登已經出左名垃圾一件,廢撚物比洪非凡撚狗咁撚😂😂

臨頭都要咬人😂
Aggar
集氣封左佢
Admin幾時先肯Bam生滋貓呢啲拖低討論質素不特止仲喺時事台搞破壞嘅垃圾?
Admin幾時先肯Bam生滋貓呢啲拖低討論質素不特止仲喺時事台搞破壞嘅垃圾?

一有佢 就冇可能正常討論
一有佢 就冇可能正常討論

文字獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞