Sony rx100m7黎啦

314 回覆
5 Like 15 Dislike
https://www.sonystyle.com.cn/content/dam/sonystyle-wechat/index.html#/Spec?eightD=VRceLui7k
等到長晒,定價好似us 1198,好似話8月出街,(雖然睇落都係24-200,f2.8-4.5同m6都好似,詳細規格未出),到時m6應該會減價,到時入番部旅行一流。
有mic input又黑科技,又秒殺G7X MIII
不過佢差唔多貴一倍既...

成皮野買部卡片機,係咪真係有市場...
如果又係入室內收皮咁5a算了
想請教
5同5a 分別在於邊度?
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=22635

聽過話5比人爆到firmware
sony唔想比人改佢野
所以停左5出5a鎖翻d野
唔知堅唔堅
上個月5000蚊買左部rx100m6 旅行用

唔係好覺得m7 有咩大進步
邊度賣5000蚊?
又唔係UTUBER M6 都好夠用
成萬蚊買呢部不如比少2K買M6算
5K M6可以係邊買到 ?
邊度賣5000蚊?
有保2手
5000 m6靚價啦,恭喜恭喜
一部24-200畫質唔錯既機仔,真係旅行恩物
如果成色新又5000 真係冇得輸 正
要 1.8 定係 200mm ?
f2.8-4.5
要1.8
用緊m5,真係無意欲轉機
M3 未壞都唔想轉,出左咁多年都賣緊就知幾屈
1吋機仔真係諗唔到邊部贏RX100
黑科技嚟
3果陣我都好想買,但仲用緊無反
宜家無反都賣埋
所以$ony出新都唔會停産舊機
用345a6打唔同segment用家
係時候買返部5a 傍下身
有理由相信RX100呢條product line係用黎引人入sony
將旗艦既科技擺落呢部機仔度俾人體驗
利申: 上星期4代跳去5A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞