香港護士護工會、香港政府華員會護士分會,我屌晒你地老母!

13 回覆
7 Like 1 Dislike

發生咁多事,冇撚出過任何聲,宜家為左一張FB定IG story 的一張相要出緊急通告要搵人祭旗?

香港護士最撚鍾意搵自己友祭旗,特別係果d乜鳩工會同高層,權益唔爭取,淨係識搞埋呢d小動作,食撚屎啦!

屌完之後,麻煩同業們幫幫手填填下面份聯署,屌屌呢班食古不化的老屎忽

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewRhKRAhIeirRO4pl_gJGgLqEL8AkpIzVjZKw9eon0KN2UaA/viewform
幫你推下
咩工會黎
身邊啲同事朋友冇一個知係咩工會
啲垃圾工會咪撚代表我!
仲有婦權
當日佢地好惡鬧醫護
用佢地果套
有事唔好搵醫生護士
應該係以前舊制公務員護士工會嚟
推呀!屌你地老母!
如果可以你地可唔可以組工會
好撚多老屎忽食古不化,對於最近的事,老果班好多都係漠不關心,有d仲以為係反對緊廿三條

另一班就奴性重到仆街,藍撚到完全冇撚得救
左派工會,睇到都冇咩好嬲,因為狗口長不出象牙
平時出嚟嘅係「護協」,呢2間明顯係工賊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞