想搵人組團學吓野 (結他, 畫畫, 泰拳, 煮野食, 韓文, 日文)

161 回覆
31 Like 3 Dislike
平時見到有野想學 但係幾個人報會平D
又可以唔識既野互相討論吓
暫時諗到結他, 畫畫, 泰拳, 煮野食, 韓文, 日文
應該會多d人想學容易夾到
如果你有野想學都可以過來提出 睇吓有無人想一齊學
性別 年齡 之前有無學過都唔緊要 快D加入啦

有興趣填form入group慢慢傾時間果d
https://docs.google.com/forms/d/16icJ5EX1oNlqGcF4f37XbyrHVeEC1Mc7QLEyIslAnxQ/viewform?edit_requested=true
admin見有3個人報同一樣野就會幫你地開group
想搵人一齊學野 但係唔想咁易比左個電話出來
咁多group學唔同既野好難開定哂放link等人自己入 同埋如果夠人開始左學又會無端端有新人咪好奇怪 你有咩建議
你想用telegram?
結他 新界區
開grp tg
你學唔學到咁多野語言音樂要學得精要比好多時間落去
過幾日報左名但係未組得到3人既 admin會放哂落同一個group 等你地自己傾會唔會有其他野想學
telegram好似真係好D
form有格填tg但係唔多人有寫 可能你地搵另一個po報 同埋唔好留言報名 無資料好難係到睇同加人
同時間一個人有太多活動想學好難安排入幾個group 因為好多group都係3-4人就夠人去左學 好少中途再加人 咁admin會放去大group等你地傾
所以如果某1-2樣特別想學 咁可以寫清楚要求 方便admin直接幫你地分組 (admin唔會去哂全部活動 可能幫完開group就quit
((太多項目報大機會可能會去左大group

現有15人報名
(如果日後admin唔得閒就會轉做link入group 全部去大group 但係 同時間有好多人問唔同活動 可能會比較混亂 暫時唔會 由admin按要求幫手分組
最近學緊抗爭
都想學新野
但見到香港而家咁真係無咩心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞