[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
多謝巴打提醒最後都無貪平買2XL

上B&H訂左部3A , 雖然無左$100coupon送

但好過$6000幾買IPhone XR
咁就好 3a 真係抵玩
不過你急出 唔係等埋4xl
巴打們,剛剛由iPhone 6s轉會pixel 3a,想知點樣過WhatsApp 紀錄過去部新機。同埋,我依家whatsapp收訊息好慢,我細妹用iphone send訊息俾我,我部機要等差唔多20秒左右先收到訊息有冇人有同樣問題?
whatsapp過紀錄iPhone to Android要完全過好似真係要課金買app過
WhatsApp delay就冇 應該咁啱係whatsapp個server問題啫
課金
扺買
清貨減價好正常姐
google 左都係得D online shop
比錢先搞到
第一次用beta驚唔識搞 無機用就仆街
佢地都唔會聽電話.
https://www.wazzapmigrator.com/zh-hans

幾個月前由iphone6s 轉去3xl
whatsapp 用左條link個方法無痛過哂資料
thanks,巴打
有無巴打用緊 beta 5 既 chrome 播片果時飛唔到片 ??
拉條bar 就會load 唔到條片 但係就咁load 就無問題
試過用firefox 係無事 同埋reset 過都係咁
係 beta 4 已經係咁
以為得我係咁 屌
仲未FIX 到
今個月update幾時有?
每個月第一個星期一
小弟唔識野想問問。
以前nexus 咪都係行原生既,
咁以家set好左仲可唔可以順行?
thanks
美國時間,通常香港星期二朝早就一定有
師兄,B&H 即係邊間?
我都想買Pixel 3A , 諗住香港買,都係上price com 睇下價,
衣家見$3400 買到,咁我對硬件要求又唔太高,因為我唔打手機遊戲,
主要都係用apps ,我衣家部Asus selfie , 用左三年半,
之前用 Moto G 幾好用, 對 Google 機印象唔錯,雖然見呢度巴打話百屌成才?諗住用呢部用到出5G 了。其實我懶換手機唔止錢問題,
係次次要搞一大輪裝apps 都搞兩日覺得煩多過錢問題!

想各位指教下,3A 如果街舖買水貨要注意咩野?例如個盒係咪透明膠紙全密封,開盒要摵走透明膠如果唔係就係比人開左盒之類?

呢位 Ching 點會覺得 買部 3A 就可以頂到 XR.....
恆生App更新左 Android Q Beta用到
流動保安編碼器同指敏未知,唔敢搞住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞