[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我用佢原生個個 唔知關唔關NOVA LAUNCHER事
好大機會關事
巴打仲有想問如果轉番原生LAUNCHER.個個WALLPER可唔可以唔一齊碌去第2頁..姐係FIX死張相
咁就應該要crop張相同部機嘅display resolution一樣先可以
四點右邊嘅icon->揀left
WAAAAAAAA.真係得.巴打好人一世平安
頭先落街跌爆左部pixel 2 xl
有冇巴打自已換過mon難唔難換
求料推介
hsbc終於support 3a用指紋 login
想問下香港邊度可以買到pixel 3 case
感謝樓上幾位巴打嘅意見,睇左20-26嘅post.

最後都係決定先買3A黎 「體驗」一下Pixel 嘅相機功能先,64GB都夠我用

再下一次換機先再入手高階嘅4、甚至5代

But又有問題想大家,B&H雖然可直送到香港,但好似無左送$100 coupon? 只係送case同一張8GB sim
冇咗好耐啦
4 仔幾時發佈
感謝巴打回覆,咁可能買2XL頂住當先

如果亞馬遜買,請問有邊間轉運可以寄到香港?
首先你要搵搵Amazon 仲有無得買,Amazon 有商戶可以直送香港
自己換 好易
講真 你二手介唔介意
有花 同個鎖機制有dd問題
唔該巴打你先,偏向想買一手機
明白,一陣再搵搵,我係格價網見到水貨2XL 128,賣$3000,算唔算可接受?
其實出左咁耐,應該都係二手,自己衡量風險
3a 係香港可以邊度有得買mon 貼?
不如我咁答你
手機本身set死左個價 唔係有咩優惠
中間d差價你覺得邊個食左?
唔通手機鋪自己比咩
咁貨源係點你自己諗
快啲official android q啦頸都長
上兩個月曾經中過,之後長按關機button,竟然好得返,依家仲用到

btw 部機就黎頂唔順,等Pixel4等到頸都長
用住Q beta先啦
唔計banking apps嘅話
已經好stable
唔見有UI bug
冇用 洗埋機都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞