[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
boc用到?
感謝巴打,已搞掂
boc.. 本身就冇裝佢個app

account都想cut埋佢
已經放棄用新gesture

掃左當back用個function好煩,係Instagram用有時會當咗我想post stories
whatsapp拉錯位又當我想reply message

掃上kill app又要等一下,窒一窒心理感覺唔多好,掃太快會開咗app drawer
佢一定要最邊先係back, 反而我成日連登拉page出黎就變左back
我都係咁,懷疑係個app同Android 10唔相容

好煩,所以棄用

鬥少
連登未support係最邊停一停彈個漢堡menu出黎
但係連登係任何位向右掃都係back & menu
啱啱更新完係要習慣下
10啲動畫係smooth過Pie
知唔知hang seng 停左要點開返?
打電話
想問下ambient display係咪已經壽終正寢?
變左著mon好煩
有冇人由pie上10,冇停hang seng 流動保安已無事?
Pixel係香港用到volte???
live caption係咪暫時未有?
我係essential冇左,pixel3a就唔知sun mobile好似不嬲冇
右邊拉page先成日錯,menu我冇野
我係打去CS,之後佢話幫我delete本身個流動保安編碼,就搞掂
我法國我隻fossil舊電開始打殘,電量顯示唔準

幾時出pixel watch
thx, 咁等佢app update fix
我連登用開post頂嗰個專頁所以冇呢個問題
你試下都轉用 咁就唔會撞咗頁數+back
轉頁
3仔(64g)朋友有福了
https://www.cool3c.com/article/147668
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞