[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
冇行貨既話你預11月先可以到手
3 unlock版冇記錯發表之後一個月得兩個方法買返黎香港,Google Store經轉運/唔記得咩名既UK online store直接寄香港
即係話無行貨 方便買到都要 等到下年
Google Store已經係最方便,同埋唔建議一出即買,等埋發表半個月後既thanksgiving先
不過上年因為好多人同時寄同一個地址搞到block地址先咁煩
真?
用邊間集運好 利申未買過google pixel
最方便一定係amazon直寄香港
只不過google store推優惠amazon未必跟
Pixel 1代唔使1千有交易
部pixel3 xl 去完台灣一轉換過sim card 番黎換番原本嗰張宜家detect唔到 可以點算
上台補領過新卡試先
補左張新都係detect唔到
b&h 都係做緊 499,白同粉紅
好吸引
fake
而家google store有邊間集運唔block?
有啲野想買但俾佢cancel過一次
Amazon 買啦
一樣做緊減$300 USD直運香港
有$50 Google store credit 想用咗佢
但係入到去畀錢嗰part,佢話唔送我香港嗰地址
係咪Sold and dispatched by Amazon先?
應該係吖,我係跟以下頁面買嘅
Google - Pixel 3 XL with 64GB Memory Cell Phone (Unlocked) - Just Black https://www.amazon.com/dp/B07K3X5JTP/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_XMnxDbTVZP08X
唔打機其實3a係唔係都夠用? 但見3有減價 而且物料又好啲 定係等到出左4/thanksgiving/black friday先買會仲好?
等到梗係等
買曬唔使煩
iPhone 6 想換4
幾時先出呀
舊電話就快打柴啦
同埋佢個drive high quality 同埋original quality會唔會差好遠
可唔可以用相機影完過落去?
用android go 頂住先

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.searchlite
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞