[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
又講返廣東話囉喔

台灣中文
冇興趣淨係想快啲上Official Q!!!!!
beta 6我已經當係正式版
連出名麻煩既痕身都用到,係得Tap&Go仲未肯更新支援Q
啱啱試咗 都唔得
畀1星review佢
提佢support Android Q
係咪得我覺得tap and go個ui改完都係咁柒
一啲都唔modern
個感覺有啲似嗰啲巴士app
我試咗得一句得

天氣預告

我已經係beta
Tap&Go更新後都還好
三巴APP真係世界級
特別係城巴新巴,真係好想知個UI designer好唔好意思收設計費
九巴脫離公仔design開頭都好地地, 後來又唔知做咩愈改愈柒
我舊電死咗,個screen又有部分黃咗
部Pixel 3a XL 開相機個陣會有Wave Pattern咁
大概1 2秒到就冇
影相拍片成色都冇影響 想問下係咪正常
light flickering , 等佢自動adjust frequency 就得
正常
咁多問題但都咁多人試用,
其實有咩好處? 有冇人可下?
我出左3a用左個星期,除左覺得個 google map 快左方便左,
其餘野郙唔太路我好多。
可能佢潛力有待發現
我覺得beta 6 已經冇乜問題,d gesture 都幾好用
我都感覺好似食電左
利申 beta 2 定 3 開始用緊
有冇巴打放機,想收部機做後備機
你地怕唔怕update完去BETA 6之后,來電同D APP啲 notification notification聲唔見左..去SETTING嗰到乜野SOUND都無得比我簡
有無試過渣打? 一定要佢個app先login到internet banking 好麻煩
上網跟人做左
限google play service modify system
reset network
而家一晚變返4%左右 之前一晚8-10%

再試多幾日睇下點
唔見左部Pixel 2
宜家諗緊買邊部定等下好
有無detail 睇睇?
點樣限play service ?
有冇人試過部pixel 3a 痴mon 貼成條右邊都有白邊? 已經試過兩款mon 貼total 6 張, 自己痴出去搵人痴都係咁, 刮條白邊都唔識退
你呢款貼係咁㗎 正常
我用緊嗰隻華強買10蚊張 冇白邊 張貼唔會貼到mon最邊
點唔見㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞