[親生仔] Google Pixel 討論區 (26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
自己 試清楚
有實機慢慢試 同埋去得三和買都應該穩陣
有無人更新完beta 個鬧鐘唔識嚮
剛試完,無野,但我睇設定,系統寫版本係: 9 ,
無寫係beta 。安全修補係8月1日的
我version係 10 你可能未更新beta?
利申:3a
想問下無線充電好慢係咪唔正常。。。
無綫冇快叉,慢係正常
咁你仲係Android P
咁我寧願唔做白老鼠了,,,,
吹左兩年都有
有我實買
仲有2個月就出啦,當你11月先收機都係3個月,等到就等
Nokia 6係中階機啵,如果想用返中階就而家狗衝3a or 有code就買3
有無人都係咁重新開機都唔得
3a XL 定 3好?
Google設計總監暗示Pixel 4搭載20倍變焦拍攝
依照 Google 設計總監 Claude Zellweger 稍早於個人 Instagram 釋出照片,並且在相關回覆中提及是以 Pixel 手機在 20 倍變焦情況下完成拍攝,似乎意味即將揭曉的 Pixel 4 手機將會搭載高段變焦拍攝效果。

加入 Google 以前,Claude Zellweger 也曾在 HTC 擔任設計職位,並且參與 HTC VIVE 產品相關設計,或許此次也參與準備推出的 Pixel 4 設計事宜。

而就先前消息來看,Pixel 4 有可能在背面主相機加入超廣角鏡頭、ToF 鏡頭設計,並且預期藉由高畫素鏡頭與人工智慧技術演算,藉此在智慧型手機上實現更高放大倍率的望遠拍攝效果。至於視訊鏡頭部分,Google 先前已經公布將會加入 ToF 鏡頭強化更精準的人臉識別,並且透過 Soli 技術識別浮空操作手勢。
憑藉著單攝和算法的卓越組合,Pixel 3的相機拍攝效果要比很多Android旗艦更加優秀。而今年Pixel 4系列將會升級裝備三枚攝像頭,此外有傳聞稱谷歌正在準備類似於單反(DSLR)的軟件實現,尤其是深度傳感器的引入拍攝效果必然會有更大的提升。

今年應該會好貴
貴都好過香港無行貨
已經等左三代
想買3a,香港邊度嘅水貨比較安全同埋平?
今日喺機場見到個渣細pixel2嘅巴打 著背心嘅
之前傳話有一吋感光軟件
如果真既話,真係買相機送手機
過一萬都買
大唔大隻
sor 係imx677
Android Police報導9to5google話冇
fossil 出左gen 5 終於用SD3100 差唔多要有既功能都齊哂 搞到又想再玩android wear

利申: 只玩過唯一一款 moto 360 仲要一出即買 買左5年左右先壞
好似要2000幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞