2017油卡優惠推介

382 回覆
2 Like 2 Dislike
啱接手架二手Corolla, 想問下而家有咩油卡最優惠?
我見加德士-$2.2, 聽人講gogovan 車隊卡仲平?
有冇巴打可以解答下點申請先最平,感謝
thru個巴打出左shell -2.2
有冇巴打用緊shell,減緊幾多?

shell預繳-2.35
另外張貝貝-1.9 現金 入夠1500送油卷
esso 膠膠van esso -2.2

shell預繳-2.35
另外張貝貝-1.9 現金 入夠1500送油卷
esso 膠膠van esso -2.2

預繳即係點?
同埋咩係張貝貝-1.9 現金?
創x shell -2.2 信用卡比or銀行即時扣都得
另一張就 esso -2.3 信用卡
同問 如果有平油卡麻煩tg我
koalahk
thanks

gogovan車隊卡 入 Corolla?
你架Corolla入油渣咩?
有冇咩優惠卡可以用信用卡比, 唔使比銀行資料??
@Jimmmboy
創x shell -2.2 信用卡比or銀行即時扣都得
另一張就 esso -2.3 信用卡

創X 最新2.1
esso 都係2.1

仲有2.3?

gogovan車隊卡 入 Corolla?
你架Corolla入油渣咩?

gogovan 都係gogoenergy 做代理?
唔會係油渣架
@Jimmmboy

SHELL -1.9 現金卡
Esso有冇?
保良局卡 Esso -$1.8
油公司會捐$0.6比保良局
保良局卡 Esso -$1.8
油公司會捐$0.6比保良局

果0.6有0.5係行政費?
@Jimmmboy

呢張點申請?
依家張ESSO柴油油卡平$5.7,有無仲平多D嘅呢?聽講有D平到六個幾!
依家張ESSO柴油油卡平$5.7,有無仲平多D嘅呢?聽講有D平到六個幾!

有冇detail 柴油卡平5.7 我都想要

有冇detail 柴油卡平5.7 我都想要

你上FB search 海洋貿易就見到
有冇shell油卡 可以比信用卡
@Jimmmboy

呢張點申請?

坐時光機返2014年,去臨執果個shell油站申請
Gogovan果張汽油2.2,Shell, Esso都有

現金定用結嫁?
Gogovan果張汽油2.2,Shell, Esso都有

現金定用結嫁?

有無邊張係現金比 唔想比資料agent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞