[分析] 我希望大家仔細諗清楚,呢次運動失敗既後果有幾慘

1001 回覆
5521 Like 32 Dislike
[警世文] 千祈唔好再起d狗底啦
https://lih.kg/1332588
721見
我們的抗爭不是為了榮耀,不是為了財富,不是為了名譽,而是為了自由;僅此一點,正直的男兒絕不輕棄,直到生命告終。
721 港島見
屌你老母咁柒鍾意蝈,想做蝈人共享榮華富貴o既,咪翻上去囉。而家咪又唔係綁柒住你,翻上去又唔係要攀山越嶺,去東鐵站沿線北上有幾難? 你班廢老過曬六十五歲仲好,翻上去都係用你兩蚊。

相反我地呢班後生冇錢移民,想走都冇得走,留o係香港又要比你班奶共狗害
奶共狗你有錢就翻蝈,o係上面買樓退休對你黎講唔係問題。冇錢o既麻煩你反省下點解你奶共奶咗成世人都可以咁柒窮,因為共狗冇當過你係人,有着數都冇你份,所以你應該加入我地,721見
真。40頭既舊同事成日話香港都無咩希望,難出頭,想番大陸做野。心諗你香港都未玩得掂,作為一個無背景無關係無後台,仲要非我族類既港佬上去闖,可以有咩好下場
推 721見
做生意十個有九個都係
已經移民仲有準備移民
我哋阻住佢搵錢移民

佢哋真係無事

好笑在有更多無本事又窮嘅人會支持政權,仲覺得係我哋要求太多

覺黃子華話齋,日日居安思危,到底有無安過?

人哋人哋,人哋鬼佬星期六日瞓喺草地睇書聽音樂,你就返工捱上車,怕差個錢個仔無書讀。

安?邊到安?
中共係冇底線的
不成功 便成仁
[重要]連儂牆升級及進化!向小朋友做文宣!成立小輩圖!
https://lih.kg/dkDttS
721見!

五大訴求!
1.撤回
2.沒有暴動 只有暴政
3.撤銷示威者控罪
4.追究警方濫權/成立獨立調查委員會
5.我要真普選
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞