[721] 彩彈戰術,實測報告

1109 回覆
2250 Like 17 Dislike
玩得online game,貨金就容易d升lv
其實有部分膠袋零售可以買到金魚街魚袋,尺寸頗多,大少隨意,包液體嚟講較結實,方便細包細包備用而不易整穿。
Push
CWB 好多天橋
畫家 都係拖鞋,好似後尾轉著 crocs
紙杯會唔會易漏? 平時啲老麥杯一打橫就漏
希望大家721至少做返100萬出嚟
https://lih.kg/1325943
畫畫!
推到置頂
其實用顏料得唔得? 大量買都唔會貴24蚊1L
如果係水性,對方用濕布一抹咪甩囉?係咪諗住對方要抹都要停一停退後抹,或者對方前線抹唔到?
有蓋你只要唔返轉揸應該冇咩問題
而且容易入顏料 個過程快好多
請幫手廣傳🙏🏻🙏🏻

時間:今日八點
集合地點:新城市廣場四樓詢問處
行動內容:全場鳩嗚,等新城市廣場所有商鋪,提早落閘!(重點4/F嘅國際品牌,如Apple/H&M;最好就底層嘅餐廳都唔好放過)
行動目的:基於新城市廣場引狗入室,透過每天的營業額制裁,逼使租戶出聲向高層投訴,達到新地回應我們訴求,以及主動控告警方擅闖私人地方的目的!

商人都自私 只有影響佢地實際利益 只有租戶投訴甚至揚言不再續租(國際品牌效果更佳!)
佢地先會有壓力 然後先會回應
我尋日由7點留到12點 真系好唔想就甘放過佢地
香港人 加油 堅持

我知冇可能日日都去,但連續兩日去系必需,如果唔系就正中SHK高層下懷,我地根本就只系去一日打卡趁墟!聽日後日之後都可以唔再去,但今日,今日一定要再去,等佢地唔知究竟件事會維持幾耐,要佢地怕,佢地先會回應!

今日,八點,不見不散!
希望大家,團結,堅持,
新地高層咪龜縮
否則商鋪冇人租!!!
最緊要飛緊過程中唔會漏出黎淋到自己右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞