[721] 彩彈戰術,實測報告

1109 回覆
2250 Like 17 Dislike
相信721香城online開副本大家都會好踴躍參加

今日教大家用漆彈/顏料彈戰術玩香城online

合成清單:
膠袋 / 百佳生果袋 / 保鮮袋/或者其他容器(輕便為主) + 墨水 / 塑膠彩 / 亞加力膠彩 / 乳膠漆
多款配搭乜都得,任君選擇

【購買地點】
1。五金鋪/油漆鋪(顏色任意)

設計對白:「老細,我想要罐最平既水性乳膠漆。」記住係水性呀!

一罐1L裝只係50~80$ ,視乎不同牌子而定,駱駝牌4L裝只需118$!

使用簡介
1。唔好貪心倒太多油漆入背心膠袋

2。輕輕打個十字結,然後轉幾個圈

3。捉住個尾向上拋出去

只要你係用水性乳膠漆或墨水,就算極唔好彩teamkill,只要即時用水洗就洗得甩
優點:
1。就算打中自己既兵都唔會受傷,只要洗就冇影響
2。只要擊中香城Online既敵兵,因為要維持封鎖線,所以佢地係冇得洗(或唔夠水洗),亦都可以減低佢地人手調動嘅靈活性以及阻止包圍網形成,甚至突破防線

缺點:
1。需要海量油漆以隨時應對不同情況
(只要睇到呢段既你,落樓下五金鋪買一桶1L既乳膠漆就解決到唯一既缺點,為左打贏香城Online,唔係唔買呀嘛?)

效果圖

BE WATER,可以做主動,可以做干擾,同時堅守陣地,發揮be water既優勢
721 港島見!
[721] 彩彈戰術,實測報告
https://lih.kg/1325862
巴打幫推呀!721港島見!

推721post
721見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞