琴晚開始不尋常地有大量post叫人唔好入元朗

26 回覆
55 Like 3 Dislike

上水沙田屯門都咁大反應喎
元朗係黑但係唔代表有咁誇張
琴晚搞咗場大龍鳳就咁大反應叫人唔好去元朗
點解?
上水沙田屯門都咁大反應喎
圍村佬 鄉議會睇場 狗仔都唔敢搞佢班廢老
琴日仲要咁少人 個公園仲要咁僻 仲要無記者
入黎元朗真係送頭
前幾年好似有光復元朗?
係大馬路行果時都比班老黑打啦
成本效益

沙田人同元朗人分別係乜

上水水貨佬搞到當地居民

元朗圍頭佬話事。你入去搞佢地利益。除佐同佢地嘈我諗唔到有乜noise

五大訴求 對準政權 ok?
你快d帶隊去光復記得練好d功夫
我地又唔係差佬
搞元朗有咩意思
為啖氣去同黑社會 圍頭佬玩
元朗人表示尋晚好慘,全場原本差唔多一百自己友,好和平。班鄉黑一出手唔知邊到突然間黎左勁多人,有部份戴曬黑口罩,成班手足又俾人掉野又俾人追打。仲有手足走唔切俾班友㩒住狂打
唔好為反而反 要認清事實
依家老黑冇咩搞過我地,有冇必要去挑釁元朗班人,將原本中立既變為我地既敵人。

「聯合次要敵人、打擊主要敵人」
老共一直採用既手段,而成效大家有目共睹。依家條主線都未打完,仲要去打支線?
比人禁住打都唔幫拖?
事實係搞元朗 你預左真係要流血
真係有數以千計勇武手足先夠人打
未衡量過風險等於送頭
唔夠人點幫

琴日有片個𡃁仔比幾十人圍住,想走個時比人追住打
發覺好多人都唔知元朗走私問題都幾嚴重
打主線先,ok?
Push
屌你老母,而家係咪殺紅左眼,你係咪好撚好打,開埋d咁既尻post

而家五大訴求搞掂未?警黑解決未?SHK解決未?

屌你老母你唔撚係義和團紅衛兵,唔撚使開咁多條戰線,好彩連登仔清醒,唔係比你班仆街煽一煽入晒去比人打到仆街,黑警都唔會做野,到時就挖番你d仆街出黎鞭屍
班既得利益者幫政府維穩
必須清算

老毛教落: 凡是敵人反對的 我們就要擁護
P0你好
我聽到有人話搞埋黃,
你搞黃即係直接搞埋黑,
水至清則無魚
你而家入去掃黃打黑,同黑社會開戰
我唔反對,但一定要重裝,唔係玩玩吓帶把遮就算,
係真正同人搏命既裝,同埋交代定身後事
我直入元朗 你老豆疊羅漢
朋友做工程,去到圍村附近做野都比啲圍村佬搞,啲狗過到黎拍下膊頭就走左

721 見
中共都好惡, 搞唔過
真,入得元朗打,一定見血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞