[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Kindle 睇中文書係咪得橫向左至右,無打直右至左?
Kobo Forma 32gb連埋原廠smart cover $2699
做得到,但只有少部份書係咁既 format。

可以自行手動改成直排,請睇頭 post。
我都有興趣,但又想等埋All new oasis review
其實電話大少少用kindle app都有kindle function 不過就一定無睇kindle 咁舒服
冇錯呀
始終個mon唔同

早排係日馬買左部 有條線係中間
無得退?通常日本amazon都好好售後 之前我收到貨覺得貨不對辦 就填左refund form寄返去品川amazon個after sale service 佢收到之後1日左右就退錢加退埋我寄俾佢退既運費😀不枉我買埋prime 😌
佢個英文kindle部收左工 星期一先問到
但要寄返去既話好煩
Size 有分別,oasis我已經覺得夠大
巴打可以去書展直接撚下new oasis
正喎 去撚下先 thanks!!
佢講緊邊部先。
Oasis 1 6吋
Oasis 2 7吋
All new oasis 未出貨,我唔肯定香港有無版睇,
都係7吋,mon 燈靚左,有natural light mode 同快左
諗住今日去書展撚OASIS 但無DISPLAY
尋日去有喎,起碼有三檔賣kindle (有檔在3樓), 一定有一檔有得玩oasis,因為我有玩。
不過唔係最新嗰部
聽日再去睇下先
講緊邊代先?
買野真係要做多d 功課。
唔好意思有關kobo嘅嘢想問 想請問點解我喺kobo個網搵唔到d好大路既書(例如張愛玲都冇)?
因為 KOBO 唔夠多書囉…
不過比起 amazon 既繁體書庫已經多好多倍。
張愛玲就去番Amazon CN買嘛
今次prime day真係低買
我舊年襯Amazon情人節特價USD99買咗部KPW (G7), 集運加幾十都平嘅
之後心思思想買部Kobo Aura One, 呢部我睇過性價比最高, 可惜斷晒貨/炒貴晒
有無人有 amazon cn 既電子書既 search site?成日都係去左搵實體書。
寫住係all new oasis, 唔係最新咩?

上面有人講oasis 1,無得賣只可以收二手
個職員就話係最新,仲話佢地係代理行貨保平過豐澤,不過我都係試下機,無特登研究
Amazon CN首頁已經有'Kindle电子书'la....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞