[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

912 回覆
11 Like 2 Dislike
書展係動感科技公司,有得退咩?
電量問題oasis 3 都冇解決過
佢冇話加大左電量
係呀
但我唔太介意呢樣野
應該咁講,要平盡就特價時同amazon 買,佢而家香港買,都叫做有咩事可以踩上間鋪發下脾氣。
如果你amazon 又轉運,要搞退換都一樣係煩。
一係就amazon 買國際版,直送香港。

其實Amazon 買國際版+官方運送都係hkd2200,
Kindle oasis 8gb 無廣告。
所以樓上書展買果位就真係...貴左d 囉
我iphone down咗個kindle app
有冇方法買到日亞啲書入落去睇?
試過買但fail
關唔關地區事?
我比人tart左果部Oasis 2係o係東京果陣向Amazon買
美國還美國 日本還日本
唔相通
書展有冇kindle?
有嘅比較完就即刻扑鎚!
早買早享受,遲買平幾舊。

即刻有貨可以返去玩新玩具,此刻無價。
運費幾多美金?

我淨機2299
但俾佢水9我買其他配套
無廣告的待機畫面係點?
咦,望真 d…Label ?
開盒應該係一係易拉既封條,就咁一拉就開晒成個盒,無 label 亦唔需要 cut 任何野喎?

當然新版可能唔同,但至少我三部 kindle 都係咁 (ppw 3 以前既 model)。
巴打幾歲...
香港本身就係一個scam city (詐騙城市)
水貨trade比你, 佢最少都食返幾百蚊水位啦
佢水你鳩你買既accessories就每樣都賺錢

香港資訊咁流通, 點解唔上amazon 自己買
就係怕麻煩
機價269.99, 運費12 左右
有,但書展Kindle 賣貴啲
上面全部人都話緊書展貴,係都要去俾人搵笨。
應該咁講,要平盡就特價時同amazon 買,但就要自己轉運。
但如果你amazon 又轉運,要搞退換都一樣係煩。

美國amazon 最貴就國際版,直送香港。
買國際版+官方運送都係hkd2200,
Kindle oasis 8gb 無廣告。
其他型號自己睇。

香港其他門市可以price.com 格價,
最緊要留意包裝,
無拆過嘅話,
其實大家都係水貨,
官方買,香港門市買都一樣,

我以前香港買過4部pw3 全部都好精神。
啱啱prime day 特價買左oasis 2,
等緊出貨。
巴打可唔可以講多啲 我都煩緊邊部
屌,係日馬買左kindle用shipbao, shipbao話電子書寄唔到過黎
好彩你提一提,
即刻打去問,
美國都唔係個個倉可以寄kindle,
趕得切轉倉。
不過本來可以提早一星期出貨,
而家改地址又變返月尾...
咁巴打點搞?
用Dimbuy運kindle要星期二先到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞