[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

885 回覆
11 Like 2 Dislike
兩間都用過, 好用
年年書展都有 kindle 賣。
今年咩價位。。。,?
上個禮拜去深水埗買咗部日水8gb $770
謝謝巴打
有冇去左書展既巴打講下今年除左Kindle有冇其他牌子買?
上年定前年我記得有mooink買
其實需唔需要大GB數呢?
今年有檔賣kobo
主要漫畫/有圖pdf, 如你唔多lee 兩樣,
剩係文字mobi , 無咩可能打爆
Shipxxx 好用揮手
其實kobo 部6吋 同Paperwhite 4嚟比,邊部好啲?
請問書展有無kindle賣?價錢係咪合理?麻煩各位🙏🏻
有冇demo機擺出嚟?
想睇下實物
好似年年都有 價錢唔算平 你可以去灣仔電腦城問下價再去書展睇下 電腦城平d未走個陣順便買埋囉
究竟買KW4定係買Kobo clara好
有實機 加 有現貨
灣電 旺電 都有得你摸
Oasis 3 demo暫時香港未見
呢期有 kindle
今年都冇動力去書展買書。
重有堆書都未睇完。
1984, 新參者,假面酒店, Uniqlo 一勝九敗
多田便利店。。。。。
唉中撚咗伏, 琴日經price.com 格價, 喺太子始創買咗32gb oasis2 日版$ 1980 , 比咗錢, 開盒, 部機冇晒電唔曉着, 跟住佢叉一陣電再着比我睇, 佢㩒左幾下冇事, 拎貨走人

返到屋企發現部機痴晒線, 叉住電會自己狂開mon 狂閂mon, 㩒幾下又會自動熄mon 着mon , 屌

最撚on 9 既就係間鋪既安排係所有貨品有問題都要送返佢地office check , check完先至知點處理, 簡單複雜化, 第一日部機就有事好明顯就係件貨本身有問題啦, 仲要我等一兩日, 買部機要行幾轉嬲撚到我
咁巴打不如叫間舖回水啦
Kindle 用破壞性包裝,如果你當時部機未開盒既,
咁只係咁o岩抽中機王,唔係人地特登玩你。

不過你話唔曉著又有 d 奇怪,因為通常衰極都會入到 system,
最多寫住話叫你快 d 叉電。
擺低咗比佢, 睇佢點覆先,底線係要換新機比我,佢就算話幫我整我都唔會接受

水貨還水貨, 件貨本身有事既話就點都要佢換屌那星仲諗住開心睇書, 一肚氣
我比咗錢之後睇住佢開盒, 盒上面有個label 要cut 開先開到盒, 除非佢整張假label , 如果唔係照計都係新貨, 學你話齋抽中機王

我見佢唔曉着都覺得奇怪, 因為新機點都應該有d電, 唔會完全冇, 今朝拎返鋪頭之前我自己望過, 部機有個冇晒電既icon ,咁應該就係部機不停喺盒入面自己開閂開閂, 搞到我買嗰刻已經冇電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞