[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
邊度睇到?
尋晚係美森落左單,如果真要cut單先
想問吓 kindle ppw $85 同all new $60 有咩分別?
有興趣
有興趣
all new個resolution同Rom都低啲

唔係筆直好唔夠都唔建議買all new
不過加拿大呢個價仲要加13%稅,美國就算有減唔知會係跟稅前定稅後價
買左部官方翻新Oasis 2 199,出晒貨先黎有Oasis 2全新179
usd?
Link please?
當然USD,美亞
單已cancel
有機會平都係睇定D先,慳番D錢黎買書都好丫
仲有唔夠一個星期點都等埋先
本身想買番部kindle pw4
但去豐澤試用完後真係接受唔到咁lag同轉頁閃爍
點解到咗2019都仲可以咁lag, 好影響user experiesce
大家好 想問下以往Black Friday Oasis會唔會平得多
你同乜野比先?Kindle Fire?
樓主個TEMPLATE可以簡單列埋有咩E-BOOK READER 廠商及其機有咩特色嗎?
看到唔同機唔同牌子,有D亂
之前都係睇開書 冇用過eReader
係無諗過幾年前既tablet同ipad已經好順 點解2019既eReader都係咁lag
唔好意思,新手

Kindle Paperwhite – Now Waterproof with 2x the Storage - 8 GB (International Version)

呢個104.99 (直送香港)同84.99 個部有咩分別?

睇左好耐都唔明
唔會
國際版冇廣告同直送香港,美版內置廣告同要轉運(事後可以叫佢除廣告,方法自己追post)
咁呢幾年你可以專心去睇實體書同 ipad/平板了。
又或者你想要既係 Kindle Fire?
有無邊間集運好介紹... 84.99係咪都唔會再減了?我查返前兩年BF好似最平都係80幾
kobo快啲減價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞