[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
全部都可以睇漫畫
上amazon嗰網睇到而家有台灣書 想問下不嬲都有咁多定係新加嘅?
有冇人試過喺博客來買電子書可以攞到個file dedrm?
try?
https://medium.com/akichy/%E7%AD%86%E8%A8%98-%E5%A6%82%E4%BD%95%E7%94%A8-kindle-%E9%96%B1%E8%AE%80-kobo-%E6%A8%82%E5%A4%A9-%E9%9B%BB%E5%AD%90%E6%9B%B8%E6%AA%94%E6%A1%88-5aa529b61203
會唔會好窒?同埋係咪上網揾?係咩格式!
yoho第10代日版 4GB點解賣700係咪正常?
見佢個網賣iphone 都比平時平好多
佢嘅貨係點黎?
同埋想問4GB其實夠唔夠用?
咩格式係睇你邊部機 窒就唔會 除非你放大縮細
想問喺readmoo買咗書應該點樣擺入kindle
readmoo好似冇得入Kindle,要用佢自己出嘅App先睇到
新入坑應該買邊部 ?
唔睇漫畫 中英書都睇
readmoo自閉,淨係用佢自家出部reader至睇到,一係手機/平板/電腦裝app

所以我唔會幫襯呢間
博客來攞唔到file
前排新加繁中書
猶豫緊買kindle oasis 定 kobo Libra 好
oasis
想問下uk同us版有冇咩分別ga?
睇英文書學英文為主,

圖書館好多書都無得借,對kindle有d心郁,

對有聲書都有興趣,

8gb夠我用?
kindle基本版第10代4GB好似都係差唔多呢個價?以水貨嚟講應該可以再平啲㖭
齋睇書嘅話4GB係非常夠用,一本書最多都係幾MB
求解答
香港有無amazon代理商?
我見豐澤有得買 行貨?

所謂嘅水行貨
Amazon Kindle Paperwhite 電子書閱讀器 8GB WiFi 2018防水版 KPW4 日版 廣告版 $838 抵唔抵入手?
豐x咪好似呃人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞