[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

885 回覆
11 Like 2 Dislike
俾多小小上新oasis啦 mon又清又refresh得快 升級感大好多
香港開到支那Amazon ac?
其實宜家邊度買Kindle 好?
認同,我之前用kindle paperwhite頭一兩代
見出oasis 3即買,宜家愛不釋手、手不釋卷
好似差成千蚊喎.... 唔睇漫畫應該唔大分別?
除非 oasis 個 browser refresh 網頁都快咁就唔同講法
邊度有得買, 上taobao 都搵唔到
我想問kindle pw係咪唔可以同時間聽書同睇書?
睇開中文同日文係咪唔好買kindle
我都睇開中文書,用Kindle睇得好開心
佢好似係預你用機殼+機套
利申:有同一款機套
有冇人用緊新個隻official oasis case, 上網揾唔到藍色實物圖
pubu單唔單到epub出黎入落kindle?
一啲啲,但down得既基本上都可以直接入落其他機度睇
想問下有無人係用緊kobo嘅可摸耳比啲用後評價我,兒加kobo係我嘅心頭好(因為kobo個書店啱我)但係好以見唔到太多人用

同理想問下係咪可以用ereader開powerpoint同word(save as pdf)架?有時想攞嚟睇碌屎

最後就係聖誕會唔會減價?

想問下大家kobo邊隻形號會比較好,自己用緊部paperwhite用左差唔多5年,開始有問題就諗住轉kobo!

想問下佢買書煩唔煩?我見有人d話要台灣信用卡先買到書!
睇pdf應該用sony digital paper會好d
友和好似做緊減價
自己入去睇
其實8GB夠唔夠用?
for睇書夠
用緊 4GB , 已入340 本書 .
重有 500MB 淨 
340本
吳克儉一日睇一本都要一年
如果我想睇中文書同漫畫為主
唔計budget 最好7.8寸
應該買咩牌子閱讀書好
呢個可唔可以睇漫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞