[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

920 回覆
11 Like 2 Dislike
請問一下睇字舒服係即係點?同睇手機嘅感受比會係點樣㗎?
你自己去腦場玩過上手再討論啦
望LCD screen等於望燈膽而且會不停refresh。

E ink 相反,如果四周環境有光,可以完全熄reader燈閱讀,同埋唔會refresh,無咁傷眼,感覺似真紙,睇字舒服好多。

落場搵部感受下就知。
你係咪過美國讀書?
咁你不如過到去再親身試吓究竟有幾正
依個品牌喺美國好多分店,我都買咗部送嚟香港
https://m.barnesandnoble.com/w/nook-glow-light-plus-barnes-noble/1130954407?ean=9780594829720
我去英國啊 但因為自己本身之前都唔係成日stay香港 所以其實唔太清楚喺度邊度可以試機 諗住走之前買如果買唔到唯有就買幾箱實體嘅寄過去 費事到時機有冇實體又冇嘛
唔該曬好似真係唔錯咁 人大咗成日睇發光mon有時睇翻紙書的確會唔慣 係壞習慣嚟 因為我其實唔係成日喺香港 想問下呢邊係可以喺邊度試?係咪普通家電舖豐澤百老匯嗰啲都會見到㗎
我唔係太習慣落腦場,早排有次同朋友一齊上友和
覺得行得幾舒服,闊落同埋可以慢慢試機
你都可以考慮去試吓,同埋上佢網站睇吓有咩款先
除咗kindle主要那兩款,仲有其他牌子
香港就旺電灣電
你去歐洲既話 大城市大型連鎖電器店一定有
書店都可能有 但有可能local牌子
請問有無巴絲知amazon係咪要等到年尾black friday先會大減價?
好想入手kindle oasis
L&T?
KOOLBOX 做緊745?
同一樣野?
price.com有好多水貨可以打過去問
執咗部730蚊快樂使用中
想問點樣係amazon到訂kindle?佢寫話唔寄香港
集運
有冇巴打可以教下我?好少網購
https://t.me/thchoi1120
你去amazon search kindle international ,不過會貴少少
我習慣最細上一級
去日文store點會有咁多寫真睇
真係估你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞