[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

916 回覆
11 Like 2 Dislike
等amazon us 減價
入機場啦
入機場嘆住冷氣睇書啦
最近入手oasis 3,發現有部分amazon買嘅書download唔到,話the item is not compatible with this device,但之前用paperwhite又無問題
聯絡客服之後,話最新呢代暫時未support部分書(我觀察似乎主要係繁中書)
佢幫我安排咗refund同通知相關部門/出版社,不過我諗唔會咁快解決到

如果想入手又想睇繁中書,可能要考慮埋呢個問題
係咪format問題
你繁中書入落去oasis3係咩格式?
仲未搞店?
用iPad iPhone Android睇住先
唔係呀,我直接係all嗰版download
係已經畀咗錢,唔係另外入落去
btw Kindle有無得download whole library?
換左機續樣單單到手軟
想問巴打點喺amzn cn買書?
我開咗個中亞acc同轉咗中國地址都買唔到書
原來係喺裝置到轉地區, 但用唔到國際信用卡...
巴打你地係點買?
研究到喇
代運啦,運費$21
友X $27xx喎
點解宜家amazon好多繁體字書都過唔倒去新oasis?要改account setting?
用美國PayPal 得咗。買倒glowlight plus 🤘
用美國PayPal 得咗。買倒glowlight plus 🤘
送到嚟再Post
有冇人試過用自己加既字型睇睇下書會彈書?
我用親呢個字體睇書睇睇下會出error彈出去

另外想問我可路有係kobo買開書
但最近買左本書想用adobe digital edition開acsm file個陣彈error code 'Error message: E_ADEPT_NO_TOKEN'

可以點解決
你 login 左未
Log in kobo定adobe?
adobe
Log in左authorize左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞