[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Oasis 3話大電左少少
粒U勁左少少會load快左
但都要出左貨先知比較成點
但我無左部Oasis 2都無得做直接比較
可以同Paperwhite 3比一比既
轉location去台灣會多好多書
香港得啲中文咸濕小說一係就英文書
好奇,有咩咸書
想問下香港邊度有oasis case 同mon 貼賣? thanks
case就淘寶啦
有邊隻好
淘寶靚少少嗰d 都150$
淘寶靚少少都百五既話
你覺得香港靚少少要幾多
呢d野將貨就價
我會日amazon買 想唔想夾?
但聽佢部Oasis 3 可能8月1先出到貨
你睇到個名同封面都唔想睇個啲總裁妾侍二奶咸濕書
我見amazon 有d 都係百幾二百, 不過唔可以直運香港, 淘寶睇啱咗個款又要百五人仔, 條氣唔順
東京倉冇問題喎,一個星期多d就到手。
你買咩款保護套 ? 可唔可以貼link睇睇
公司無拿拿送左部pw4嚟
有冇套同mon貼介紹下?
買amazon top seller 果款囉
我想揾磁石套
係飛機
遲啲先
Buy&ship公開宣傳做kindle
痴線 突然話已經出左貨 聽日到千葉
買得lee d 就買個可以做埋支撐架啦
Paperwhite時用過
唔多鐘意
4G version 點玩法, 係咪得A&T同VODAFONE先用到?
早前prime day買左oasis 2,集運緊返嚟,果陣唔記得一齊買埋原裝套,給果上TB買左呢個

【Kindle Oasis2电子书阅读器保护套亚马逊2017新款尊贵版2399版7英寸保护壳全包边纯色带休眠防摔创意皮套轻薄】https://m.tb.cn/h.eigSjEu?sm=21264f 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述¢9lLjY7m1Scm¢后到👉◇綯℡寳👈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞